Английски днес за гимназисти

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Поради COVID-19 тази програма няма да стартира през лятото 2020 г., но ще се върнем в Бостън през 2021 година.

За нас

Програмата Tufts English Today High School ще изгради вашите умения по английски език чрез делнични часове и уикенд културни екскурзии. Ще живеете в кампуса на Tufts в общежитие в колеж и ще научите за опита на колежа в САЩ. Следобедните и уикендните екскурзии включват посещения в местни университети, музеи и места за отдих, където ще се запознаете по-пълно с американската култура и ще развиете увереността да използвате вашите подобрени умения по английски език.

123827_TomPorte.png

Програмна учебна програма

Английски днес Учебните часове на гимназията се срещат сутрин от 9:00 до 12:00 ч. В класа ще се научите да укрепвате уменията си за слушане, говорене, четене и писане в малка, персонализирана среда в класната стая. Нашите учители използват интерактивни и ангажиращи дейности в клас, за да ви помогнат да изградите вашите английски умения.

Час по английски език

Класът на ядрото отговаря на утрешния ден от 9 до 12 часа. Научете се да укрепите уменията си за слушане, говорене, четене и писане в малка персонализирана обстановка в класната стая чрез интерактивни и ангажирани в клас дейности.

(По желание) Следобедна работилница

Английски език днес учениците от гимназията са поканени да участват в нашата незадължителна програма за семинар срещу допълнително заплащане. Семинарът се събира следобед и предоставя на студентите допълнителни дейности по подготовка на английски език. Студентите, които изберат тази опция, няма да участват в следобедните екскурзии в Бостън в работни дни.

123831_NianfangShi.png

Дейности по програмата

По време на следобеди и почивни дни ще имате възможност да участвате в екскурзии извън университета, за да разгледате района на Големия Бостън. През нощта персоналът ни ще планира разнообразие от дейности, включително спорт и библиотека.

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination ... Научете повече

Tufts is a leader in American higher education, distinctive for its success as a mid-sized university that excels at research and providing students with a personal experience. Our unique combination of research and liberal arts attracts students, faculty, and staff who thrive in our environment of curiosity, creativity, and engagement. Свиване