close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Асоциираните степени често се преследват от висшисти. Те обикновено са двегодишни степени, които могат или да доведат до определена професия или да действат като стъпало за четиригодишен курс в университетите. Асоции… Научете повече

Асоциираните степени често се преследват от висшисти. Те обикновено са двегодишни степени, които могат или да доведат до определена професия или да действат като стъпало за четиригодишен курс в университетите. Асоциираните степени често се предлагат от техническите и общински колежи и са склонни да бъдат по-достъпни варианти за началото на бакалавърското образование.

Хората, които мислят да станат учители, може да си зададат въпроса: "Какво е асоциирана степен в началното образование?" Най-вече тази учебна година подготвя студентите за кариера като начални учители. Тази степен често служи като преход в четиригодишна степен, но по своя собствена обхваща редица основни теми, като развитие на детето, комуникация и общо познание в училищните предмети като история, литература и математика.

В хода на тази степен студентите могат да придобият ключови умения като разбиране на различни стратегии за преподаване, за да се настанят деца с различни стилове на учене. Те могат също така да придобият знания за основните предмети на многочленната класна стая и да усъвършенстват своята личност и нагласа за насърчаване на развитието и растежа на децата.

Разходите за обучение за програми като тези могат да бъдат различни от училище до училище и от държава в държава. Общностните колежи често предлагат достъпни варианти за много от своите ученици. Завършването на асоциирана степен в началното образование обикновено отнема две години.

Основната цел на кариерата и резултатът от асоциирана степен в началното образование е да работи като начален учител. При завършване на курса студентите могат да избират да специализират кариерата си в конкретен предмет, като начално училище по математика, социални науки, изкуство или английски език. Освен това, с висше образование, тази дипломна програма може да доведе до работа като началник на училище или надзирател.

Асоциираните курсове в началното образование могат да бъдат намерени в много страни по света и понякога дори онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Sacramento City College
Sacramento, Съединени Американски Щати

Тази програма е клон на образованието теория, която се отнася до децата между детска градина и осми клас. ... +

Тази програма е клон на образованието теория, която се отнася до децата между детска градина и осми клас. -
Асоциирана степен
Редовно
Английски
Септ. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук