Filter
Асоциирана степен
Съединени Американски Щати Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Асоциираните програми са популярни между студенти, които искат за придобият квалификация в течение на малко време. Повечето такива програми продължават около две години, след което студентите имат възможност да намерят работа и да започнат за изграждат професионална кариера.

Началното образование се занимава с преподаване и образоване на малки деца. Студентите, които следват в този тип програми, изучават педагогически методики, детско развитие, планиране на уроци и широк спектър от свързани теми.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Начално образование, Съединени Американски Щати

Sacramento City College

Тази програма е клон на образованието теория, която се отнася до децата между детска градина и осми клас. ... [+]

Тази програма е клон на образованието теория, която се отнася до децата между детска градина и осми клас.

възможност на кариерата Credentialed K-8 учител Умения изясни и артикулира кариерни цели да стане един елементарен учител. интегриране на нагласи, действия, нагласи и поведения, които се изискват от професионален педагог в комплект с преподаване на умения. прилага аналитиче... [-]
Съединени Американски Щати Сакраменто
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски