Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „асоциат“ са първа крачка за брой студенти, които започват висшето си образование. Такива образователни програми изискват две години следване и осигуряват на студентите начално ниво подготовка и знания, които са необходими за продължаване на образование или започване на професионална кариера.

Общите образователни програми обикновено имат за цел да осигурят на студентите солидна основа в житейските умения и глобалните познания. Студентите, които завършват тази програма, често търсят работа на входно ниво или продължават обучението си по конкретен предмет.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

10 резултата за Общо образование Filter

Асистент по общо образование (AGS) - Степен на трансфер

Illinois Eastern Community Colleges
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Робинсън Олни Връх Кармел Fairfield + още 1

Асоциацията по специалности "Общо образование" (AGS) е предназначена за студенти, които желаят да изследват своите индивидуални интереси в рамките на академична структура. Приемането на кредит за степен AGS е по преценка на получаващата институция.

Associate in Arts (АА) - Степен на трансфер

Illinois Eastern Community Colleges
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Робинсън Олни Връх Кармел Fairfield + още 1

IECC предлага отлични програми за трансфер на студенти, които желаят да продължат образованието си в четиригодишен колеж или университет. Студентът по изкуства отговаря на изискванията на основната учебна програма за общообразователна подготовка на IAI, която позволява плавен преход към някоя от 100-те участващи институции в Илинойс. След успешно завършване на тази степен студентът може да се прехвърли с младши статут. Отговорността на студента е да работи в тясно сътрудничество с консултант, така че избиранията да са подходящи, прехвърляеми и приложими към студентския магистър в трансферния колеж или университет.

Висше училище диплома сътрудници степен Pathway

Brighton College Virtual High School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Гимназията и колежът станаха по-лесни! Можете да завършите дипломата си за гимназията и сътрудниците си едновременно със специална програма, предлагана само на Brighton College Virtual High School в Brighton College Virtual High School !

Завършил образованието

Youth for Understanding USA
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Програмата за общността на колегите Ви съвпада с програмата за образователни проучвания, която най-добре отговаря на вашите нужди. С YFU ще се занимавате с академичните степени в областта на образователните проучвания, като същевременно ще научите за живота в САЩ и вашата непосредствена общност. Студентите имат възможност да вземат курсове по различни теми, за да проучат интересите, да разширят знанията си и да участват в традиционните американски минали времена и студентски дейности.

асоцииран степен по общи изследвания - с прехвърляне на 4-годишно университет

Pima Community College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Tucson + още 2

Тази степен дава възможност на учениците да може еднозначно да проектират асоциирано степен в сътрудничество с преподавател, консултант или съветник. Курсовете могат да бъдат избрани от различни предметни области. Учениците трябва да се срещне с един или друг съветник, преди да започне тази степен ...

асоцииран степен по общи проучвания

Western Iowa Tech Community College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сиу Сити

Учебният план Общи изследвания предлага на учениците сътрудник на степен Arts с голяма степен на гъвкавост, за да отговаря на индивидуалните им нужди и интереси. Ученикът, с помощ от факултет съветник, планира както общите цели за образование трябва да бъдат постигнати и необходима избираема дисциплина работа.

сътрудник степен по изкуства (прехвърляеми)

North Central Missouri College
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Трентън

Вие сте на път да се четири години степен, или се надявате да въведете професионална програма като право, инженерство, медицина или учение? Ако е така, North Central Missouri Колежът предлага

сътрудник степен по либерални изкуства

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Програмата е предназначена да отнеме 2 години да се изпълни. От тези, които са попълнили програмата през 2012-2013 г., *% завършен

Сътрудник на науката в образованието

Florida Christian University
Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Орландо

Нашата програма за степен "асоцииран науката в образованието" се фокусира върху развитието и поведението на образованието. Програмата изследва текущите образователни проблеми и тенденции в съвременната частна и държавна училищна среда и предоставя практически опит в планирането на класната стая и създаването на планове за уроци.

Сътрудник на науката в общите изследвания

University of Management and Technology
Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Арлингтън

ASGS предлага курсове за ученици, които са завършили гимназия или са преминали теста за общообразователно развитие (GED) и които вероятно са завършили курсове или в подходящо акредитиран колеж, или във въоръжените сили на Съединените щати.