Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за за асоциирана степен са програми първа степен и се предлагат в професионални и търговски училища, колежи и 4-годишни колежи. Ако следвате в редовни програми, продължителността на обучението ще е около две години.  

Тези, които имат цел да изградят кариера в сфера на образованието, трябва да получат съответна подготовка в програми за бъдещи педагози. За щастие, има голямо разнообразие от курсове, предназначени за студенти, които искат да получат педагогическа подготовка. Такива курсове се предлагат в различни учебни заведения навсякъде по света.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

22 резултата за Педагогика, Съединени Американски Щати Filter

Сътрудник на науката в общите изследвания

University of Management and Technology
Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Арлингтън

ASGS предлага курсове за ученици, които са завършили гимназия или са преминали теста за общообразователно развитие (GED) и които вероятно са завършили курсове или в подходящо акредитиран колеж, или във въоръжените сили на Съединените щати.

Доцент в образованието: начално, средно училище, гимназия

Brookdale Community College
Кампус Редовно обучение 4 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Мидълтаун

Тази програма подготвя учениците за преместване в четиригодишни институции за придобиване на сертификати за преподаване на начално, средно училище или средно образование. Студентите в тази програма вземат курсове по теория и практика на образованието и полеви наблюдения, съчетани с общите проучвания, необходими за успешен трансфер.

Teacher’s Aide Associates Degree - with transfer to 4-year university

North Iowa Area Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Мейсън Сити

Сътрудник на науката в образованието

Florida Christian University
Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Орландо

Нашата програма за степен "асоцииран науката в образованието" се фокусира върху развитието и поведението на образованието. Програмата изследва текущите образователни проблеми и тенденции в съвременната частна и държавна училищна среда и предоставя практически опит в планирането на класната стая и създаването на планове за уроци.

сътрудник степен по либерални изкуства

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Програмата е предназначена да отнеме 2 години да се изпълни. От тези, които са попълнили програмата през 2012-2013 г., *% завършен

Предучилищна педагогика

Northwest College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Пауъл

Първите две години на подготовка за кариера като в ранна детска възраст, начално, средно училище, или средно учител може да се извърши в северозападната College. Министерството на образованието предлага курсове, които учат на основните принципи и теории за преподаване и учене.

асоциирани във висшето образование и лидерството

Central Wyoming College
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Ривъртън Lander Джаксън Дюбоа + още 3

С цел да се формират умения за дейности на открито, ще трябва изцяло да се потопите в образование, което ще ви отведе на открито! Вие ще бъдете туризъм, колоездене, рафтинг, катерене и ски просторен терен в Уайоминг, а развитието на умения, които трябва да прави кариера като лидер на открито. Тази уникална програма ще ви учене чрез полеви базирани екскурзии в областите отдалечената пустош в и около Уайоминг Скалистите планини. Wilderness експедиции и обучение на открито умения са съчетани с естествена история и учебна програма либералната изкуства.

асоцииран степен по общи изследвания - с прехвърляне на 4-годишно университет

Pima Community College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Tucson + още 2

Тази степен дава възможност на учениците да може еднозначно да проектират асоциирано степен в сътрудничество с преподавател, консултант или съветник. Курсовете могат да бъдат избрани от различни предметни области. Учениците трябва да се срещне с един или друг съветник, преди да започне тази степен ...

асоцииран степен по общи проучвания

Western Iowa Tech Community College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сиу Сити

Учебният план Общи изследвания предлага на учениците сътрудник на степен Arts с голяма степен на гъвкавост, за да отговаря на индивидуалните им нужди и интереси. Ученикът, с помощ от факултет съветник, планира както общите цели за образование трябва да бъдат постигнати и необходима избираема дисциплина работа.

сътрудник степен по изкуства (прехвърляеми)

North Central Missouri College
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Трентън

Вие сте на път да се четири години степен, или се надявате да въведете професионална програма като право, инженерство, медицина или учение? Ако е така, North Central Missouri Колежът предлага

Bacheor в образованието в ранна детска възраст (1-во две години)

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Сан Матео

Програмата на ИКЕ / CD е предназначена да отговори на по-ниски нужди разделение образование на лицата, които планират кариера или в момента, работещи с деца раждането до около 8 годишна възраст, в настройките на ранните грижи и образование извън официална обстановка елементарен началното училище.

асоциирана степен в детското и семейно образование

Southwestern Oregon Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Coos Bay

Асоциираното предприятие на науката Детство Образование и изследвания на семейството Акцент степен води до степен бакалавър степен в човешкото развитие, образование в ранна детска възраст или социална наука със сертификат в образованието в ранна детска възраст.

сътрудник на образованието

HIWASSEE COLLEGE
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Madisonville

A University Parallel Associate Програма Степен съдържа първите две години на един типичен четиригодишен колеж или университет програма. Студентите, приети в тази програма са тези, които очакват да се прехвърли на друг висш институция след дипломирането си от Hiwassee College.

Висше училище диплома сътрудници степен Pathway

Brighton College Virtual High School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Гимназията и колежът станаха по-лесни! Можете да завършите дипломата си за гимназията и сътрудниците си едновременно със специална програма, предлагана само на Brighton College Virtual High School в Brighton College Virtual High School !

асоциирано степен в образованието в ранна детска възраст

Sacramento City College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сакраменто

Тази програма е клон на теория образование, което се отнася до преподаването на малки деца (формално и неформално) нагоре до навършване на детска градина.