Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Асоциирано степен An може да служи много цели. Много хора избират да спечелите тази научна степен, за да им помогне да се приземи успешно на работни места в работната сила или да се преодолее пропастта между академичните изследвания. Повечето програми могат да бъдат завършени в рамките на две години, в зависимост от институцията и специалността.

Какво е асоцииран степен в образованието? Тази програма е насочена предимно към подпомагане на студентите да придобият умения и знания, необходими, за да учат различни предмети. Има няколко специалности в рамките на студентите по програмата могат да избират да учат, включително елементарно, paraprofessional и образованието в ранна детска възраст. Някои от предлаганите курсове може да покрие педагогика, проучванията на учебната програма, грамотност и език, учене среда управлението, технологията в областта на образованието, педагогическата психология и разнообразие в класната стая. Чрез класовете, студентите могат да се научат как да организират учебни планове, управление на класната стая и дейности, и инструктира децата.

Приходи асоциирано степен "и може да осигури много ползи. Тази степен може да даде много студенти крак срещу други потенциални кандидати за работа, или може да се проправи път за получаване на бакалавърска ' ите или магистърска степен в . Много от уменията, извлечени от асоцииран степен в областта на образованието, също могат да бъдат включени в работното място, включително времето за управление, организация, междуличностни комуникации, решаване на проблеми, и творчески или аналитично мислене.

Таксите за обучение ще се различават за тази програма. Разходите ще зависят от специалността, продължителността на програмата, както и на институцията. Заинтересованите студенти трябва да се свържат директно в офиса на признания.

Завършилите програмата могат да си намерят работа на преподаване в училище област, детски, детска градина, църква, в класната стая, или други образователни институции. Някои от възможните варианти за работа включват стане съветник, предучилищна учител, грижите за децата работник, помощник учител "е, детски доставчик, наставник, или заместник-учител.С продължаване на образованието, учениците могат да си намерят работа като принципал, професор, или надзирател.

В повечето институции, ученици, които живеят дистанционно могат да се възползват от модули за дистанционно обучение и онлайн класове. За да започнете, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

22 резултата за Педагогика Filter

Сътрудник на науката в общите изследвания

University of Management and Technology
Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Арлингтън

ASGS предлага курсове за ученици, които са завършили гимназия или са преминали теста за общообразователно развитие (GED) и които вероятно са завършили курсове или в подходящо акредитиран колеж, или във въоръжените сили на Съединените щати.

Доцент в образованието: начално, средно училище, гимназия

Brookdale Community College
Кампус Редовно обучение 4 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Мидълтаун

Тази програма подготвя учениците за преместване в четиригодишни институции за придобиване на сертификати за преподаване на начално, средно училище или средно образование. Студентите в тази програма вземат курсове по теория и практика на образованието и полеви наблюдения, съчетани с общите проучвания, необходими за успешен трансфер.

Teacher’s Aide Associates Degree - with transfer to 4-year university

North Iowa Area Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Мейсън Сити

Сътрудник на науката в образованието

Florida Christian University
Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Орландо

Нашата програма за степен "асоцииран науката в образованието" се фокусира върху развитието и поведението на образованието. Програмата изследва текущите образователни проблеми и тенденции в съвременната частна и държавна училищна среда и предоставя практически опит в планирането на класната стая и създаването на планове за уроци.

сътрудник на образованието

HIWASSEE COLLEGE
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Madisonville

A University Parallel Associate Програма Степен съдържа първите две години на един типичен четиригодишен колеж или университет програма. Студентите, приети в тази програма са тези, които очакват да се прехвърли на друг висш институция след дипломирането си от Hiwassee College.

Висше училище диплома сътрудници степен Pathway

Brighton College Virtual High School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Гимназията и колежът станаха по-лесни! Можете да завършите дипломата си за гимназията и сътрудниците си едновременно със специална програма, предлагана само на Brighton College Virtual High School в Brighton College Virtual High School !

асоцииран степен по общи изследвания - с прехвърляне на 4-годишно университет

Pima Community College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Tucson + още 2

Тази степен дава възможност на учениците да може еднозначно да проектират асоциирано степен в сътрудничество с преподавател, консултант или съветник. Курсовете могат да бъдат избрани от различни предметни области. Учениците трябва да се срещне с един или друг съветник, преди да започне тази степен ...

Завършил образованието

Youth for Understanding USA
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Програмата за общността на колегите Ви съвпада с програмата за образователни проучвания, която най-добре отговаря на вашите нужди. С YFU ще се занимавате с академичните степени в областта на образователните проучвания, като същевременно ще научите за живота в САЩ и вашата непосредствена общност. Студентите имат възможност да вземат курсове по различни теми, за да проучат интересите, да разширят знанията си и да участват в традиционните американски минали времена и студентски дейности.

асоциирано степен по образованието в ранна детска възраст

Southern Technical College
Кампус Редовно обучение 88 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Форт Майърс Тампа + още 1

Можете ли да си представим живот, прекаран в класната стая, промяна на живота и леене на младите умове? Ако искате да влезете в учителската професия, нашата ранна детска образователна програма Associate степен може да ви помогне да започнете. В тази програма, можете да научите за спешна грамотност, документиране наблюдения и уроци за планиране, за да отговори на нуждите на децата и ще се съсредоточи върху създаването на подходящи за тяхното развитие ...

Асистент по общо образование (AGS) - Степен на трансфер

Illinois Eastern Community Colleges
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Робинсън Олни Връх Кармел Fairfield + още 1

Асоциацията по специалности "Общо образование" (AGS) е предназначена за студенти, които желаят да изследват своите индивидуални интереси в рамките на академична структура. Приемането на кредит за степен AGS е по преценка на получаващата институция.

сътрудник степен по либерални изкуства

Five Towns College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Програмата е предназначена да отнеме 2 години да се изпълни. От тези, които са попълнили програмата през 2012-2013 г., *% завършен

сътрудник в образованието в ранна детска възраст

Goodwin College
Кампус Редовно обучение 1 - 4 семестри Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Източен Хартфорд

Превърнете интереса си в кариера като предучилищно образование. Нашият сътрудник степен в ранна детска възраст образование има за цел да ви осигури солидна академична фондация и практически опит в областта на образованието в ранна детска възраст.

сътрудник степен по изкуства (прехвърляеми)

North Central Missouri College
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Трентън

Вие сте на път да се четири години степен, или се надявате да въведете професионална програма като право, инженерство, медицина или учение? Ако е така, North Central Missouri Колежът предлага

Предучилищна педагогика

Northwest College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Пауъл

Първите две години на подготовка за кариера като в ранна детска възраст, начално, средно училище, или средно учител може да се извърши в северозападната College. Министерството на образованието предлага курсове, които учат на основните принципи и теории за преподаване и учене.

асоциирана степен в детското и семейно образование

Southwestern Oregon Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Coos Bay

Асоциираното предприятие на науката Детство Образование и изследвания на семейството Акцент степен води до степен бакалавър степен в човешкото развитие, образование в ранна детска възраст или социална наука със сертификат в образованието в ранна детска възраст.