Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „асоциат“ са първа крачка за брой студенти, които започват висшето си образование. Такива образователни програми изискват две години следване и осигуряват на студентите начално ниво подготовка и знания, които са необходими за продължаване на образование или започване на професионална кариера.

Ранното детство, което се отнася до младежка периода от раждането до седем или осем години, е ключов период от време за прилагане на академичните, физически, диетични и социални интервенции, за да може децата да достигнат пълния си потенциал.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

8 резултата за Предучилищна педагогика, Съединени Американски Щати Filter

сътрудник в образованието в ранна детска възраст

Goodwin College
Кампус Редовно обучение 1 - 4 семестри Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Източен Хартфорд

Превърнете интереса си в кариера като предучилищно образование. Нашият сътрудник степен в ранна детска възраст образование има за цел да ви осигури солидна академична фондация и практически опит в областта на образованието в ранна детска възраст.

сътрудник на науката в областта на образованието в ранна детска възраст

College of Marin
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Kentfield Новобранец

Програмата за ранна детска възраст образование има за цел да подготви учениците да станат учители или директори в детски центрове, детски ясли и детски градини, prekindergartens, бебе-малко дете програми, работодатели подкрепени детски центрове, разширен дневен или програми семейни дневни грижи.

асоциирана степен в детското и семейно образование

Southwestern Oregon Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Coos Bay

Асоциираното предприятие на науката Детство Образование и изследвания на семейството Акцент степен води до степен бакалавър степен в човешкото развитие, образование в ранна детска възраст или социална наука със сертификат в образованието в ранна детска възраст.

Bacheor в образованието в ранна детска възраст (1-во две години)

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Сан Матео

Програмата на ИКЕ / CD е предназначена да отговори на по-ниски нужди разделение образование на лицата, които планират кариера или в момента, работещи с деца раждането до около 8 годишна възраст, в настройките на ранните грижи и образование извън официална обстановка елементарен началното училище.

Предучилищна педагогика

Northwest College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Пауъл

Първите две години на подготовка за кариера като в ранна детска възраст, начално, средно училище, или средно учител може да се извърши в северозападната College. Министерството на образованието предлага курсове, които учат на основните принципи и теории за преподаване и учене.

асоциирано степен в образованието в ранна детска възраст

Sacramento City College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сакраменто

Тази програма е клон на теория образование, което се отнася до преподаването на малки деца (формално и неформално) нагоре до навършване на детска градина.

асоциирано степен по образованието в ранна детска възраст

Southern Technical College
Кампус Редовно обучение 88 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Форт Майърс Тампа + още 1

Можете ли да си представим живот, прекаран в класната стая, промяна на живота и леене на младите умове? Ако искате да влезете в учителската професия, нашата ранна детска образователна програма Associate степен може да ви помогне да започнете. В тази програма, можете да научите за спешна грамотност, документиране наблюдения и уроци за планиране, за да отговори на нуждите на децата и ще се съсредоточи върху създаването на подходящи за тяхното развитие ...

Доцент в образованието: начално, средно училище, гимназия

Brookdale Community College
Кампус Редовно обучение 4 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Мидълтаун

Тази програма подготвя учениците за преместване в четиригодишни институции за придобиване на сертификати за преподаване на начално, средно училище или средно образование. Студентите в тази програма вземат курсове по теория и практика на образованието и полеви наблюдения, съчетани с общите проучвания, необходими за успешен трансфер.