Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Асоциирано степен е спечелил от един студент, който е завършил две години на обучение в дадена област. Колежи и университети в много народи имат асоциирани специалности. Завършилите могат да изберат да станат заето или работи за постигането на по-висока образователна степен.

Какво е асоцииран степен в образованието в ранна детска възраст? Тази степен подготвя висшисти за работа с деца в предучилищна възраст в детски заведения или образователни настройка. Курсовете са предназначени да се даде възможност на един работник да бъде грижовна и преподаване болногледач за малки деца. Класове могат да включват здравето; безопасност и хранене; разработване на учебни програми; език и развитие грамотност; изкуството, музиката и природата признателност и как да ръководи правилно поведение.

Възпитаник на този вид степен програма може да се развие много умения, които са от полза на работното място, включително и как да бъде нежна лидер, как да работят като част от екип, и как да общуват ефективно с деца и възрастни.В допълнение, завършил може да намери достатъчно възможности за трудова заетост, или може да избере да продължи образователния процес.

Студентите, които се интересуват в асоциирано степен в образованието в ранна детска възраст може да бъде в състояние да намери колеж или университет, който предлага гъвкави графици, както и онлайн възможности за учене. Разходите ще варират от училище на училище, така че бъдещите студенти се насърчават да направим задълбочени научни изследвания, преди поемане на ангажимент.

възможности за професионално израстване на завършил с асоциирано степен в образованието в ранна детска възраст включват работа като доставчик грижи за децата в детските градини или като частна бавачка. В допълнение, те могат да намерят работа в обстановка на предучилищна възраст, която учи на учебна програма за ранно грамотност. Други работни места включват работа като специалист по семейна подкрепа или помощник на учителя. Завършилите могат да избират и да се стремят към по-напреднала степен, както и сертификат за преподаване.

Колежи и университети предлагат много възможности за графика за заети студенти, които работят или имат семейство. За да научите повече и да предприеме първата стъпка във вашето учебно приключение, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

 

 

8 резултата за Предучилищна педагогика Filter

сътрудник в образованието в ранна детска възраст

Goodwin College
Кампус Редовно обучение 1 - 4 семестри Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Източен Хартфорд

Превърнете интереса си в кариера като предучилищно образование. Нашият сътрудник степен в ранна детска възраст образование има за цел да ви осигури солидна академична фондация и практически опит в областта на образованието в ранна детска възраст.

сътрудник на науката в областта на образованието в ранна детска възраст

College of Marin
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Kentfield Новобранец

Програмата за ранна детска възраст образование има за цел да подготви учениците да станат учители или директори в детски центрове, детски ясли и детски градини, prekindergartens, бебе-малко дете програми, работодатели подкрепени детски центрове, разширен дневен или програми семейни дневни грижи.

асоциирана степен в детското и семейно образование

Southwestern Oregon Community College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Coos Bay

Асоциираното предприятие на науката Детство Образование и изследвания на семейството Акцент степен води до степен бакалавър степен в човешкото развитие, образование в ранна детска възраст или социална наука със сертификат в образованието в ранна детска възраст.

Bacheor в образованието в ранна детска възраст (1-во две години)

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Сан Матео

Програмата на ИКЕ / CD е предназначена да отговори на по-ниски нужди разделение образование на лицата, които планират кариера или в момента, работещи с деца раждането до около 8 годишна възраст, в настройките на ранните грижи и образование извън официална обстановка елементарен началното училище.

Предучилищна педагогика

Northwest College
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Пауъл

Първите две години на подготовка за кариера като в ранна детска възраст, начално, средно училище, или средно учител може да се извърши в северозападната College. Министерството на образованието предлага курсове, които учат на основните принципи и теории за преподаване и учене.

асоциирано степен в образованието в ранна детска възраст

Sacramento City College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Сакраменто

Тази програма е клон на теория образование, което се отнася до преподаването на малки деца (формално и неформално) нагоре до навършване на детска градина.

асоциирано степен по образованието в ранна детска възраст

Southern Technical College
Кампус Редовно обучение 88 седмици Септември 2020 Съединени Американски Щати Форт Майърс Тампа + още 1

Можете ли да си представим живот, прекаран в класната стая, промяна на живота и леене на младите умове? Ако искате да влезете в учителската професия, нашата ранна детска образователна програма Associate степен може да ви помогне да започнете. В тази програма, можете да научите за спешна грамотност, документиране наблюдения и уроци за планиране, за да отговори на нуждите на децата и ще се съсредоточи върху създаването на подходящи за тяхното развитие ...

Доцент в образованието: начално, средно училище, гимназия

Brookdale Community College
Кампус Редовно обучение 4 семестри Януари 2020 Съединени Американски Щати Мидълтаун

Тази програма подготвя учениците за преместване в четиригодишни институции за придобиване на сертификати за преподаване на начално, средно училище или средно образование. Студентите в тази програма вземат курсове по теория и практика на образованието и полеви наблюдения, съчетани с общите проучвания, необходими за успешен трансфер.