Filter
Базова програма
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако сте се обмисля въвеждане на предварително програма степен в бъдеще, фондация година може да ви помогне да решите коя програма е точно за вас. А фондация година обикновено е една година програма и може да ви подготви за класовете може да се вземат за бъдещата си степен.

Какво е фондация година в областта на маркетинга? А фондация година в областта на маркетинга може да включва класове можете да очаквате да видите, докато преследва маркетинг степен. Може да се очаква да учи маркетинг анализ, рекламна стратегия или комуникации. Може също да вземат на стаж или работа проучване на вас това, което работи в областта е като покаже. Възможно е да има семинари, работни групи и партньорски дейности, включени във вашата фондация година.

Ползите от приема на фондация година в областта на маркетинга, включват ли се подготвят за напреднала степен по маркетинг. След вашата фондация година може да бъде в състояние да се класира за напреднали класове като се преследват по-висока степен.А фондация година също може да ви помогне да решите кой път да поеме в бъдещите си проучвания.

Училища по света да поставят свои собствени такси за обучение. Цената на вашата фондация година в областта на маркетинга, ще зависи от местоположението и да изберете, и вие трябва да се допитаме в офиса на допускането за повече информация за цени и възможности за плащане.

Докато фондация година в областта на маркетинга като цяло не е достатъчно, за образование, за да ви осигури положение в търговската индустрия, тя може да ви помогне да се подготвят за по-нататъшното си образование. Може да бъде в състояние да получи стаж или ниско ниво позиция с рекламна агенция, медия или фирма маркетинг. След като се получи напреднала степен по маркетинг, можете да очаквате повече възможности за кариера.

След като сте намерили на фондация година в маркетингова програма, която отговаря на вашите нужди, можете да приложите. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

1 резултата за Маркетингови науки

University of Stirling

Подгответе се за директно вписване на втора степен в бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и ма ... [+]

Подгответе се за директно вписване на втора степен в бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и маркетинг в University of Stirling .

С тази Pathway вие също ще имате възможност да преминете към един от седемте други водещи шотландски университета - ако изберете тази опция, можете да преминете на година 1 или година 2 от вашата степен, в зависимост от избрания от вас университет.... [-]

Великобритания Стърлинг
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
9 - 12 месеца
Кампус
Научете повече на английски