close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако сте се обмисля въвеждане на предварително програма степен в бъдеще, фондация година може да ви помогне да решите коя програма е точно за вас. А фондация година обикновено е една година програма и може да ви подготви… Научете повече

Ако сте се обмисля въвеждане на предварително програма степен в бъдеще, фондация година може да ви помогне да решите коя програма е точно за вас. А фондация година обикновено е една година програма и може да ви подготви за класовете може да се вземат за бъдещата си степен.

Какво е фондация година в областта на маркетинга? А фондация година в областта на маркетинга може да включва класове можете да очаквате да видите, докато преследва маркетинг степен. Може да се очаква да учи маркетинг анализ, рекламна стратегия или комуникации. Може също да вземат на стаж или работа проучване на вас това, което работи в областта е като покаже. Възможно е да има семинари, работни групи и партньорски дейности, включени във вашата фондация година.

Ползите от приема на фондация година в областта на маркетинга, включват ли се подготвят за напреднала степен по маркетинг. След вашата фондация година може да бъде в състояние да се класира за напреднали класове като се преследват по-висока степен.А фондация година също може да ви помогне да решите кой път да поеме в бъдещите си проучвания.

Училища по света да поставят свои собствени такси за обучение. Цената на вашата фондация година в областта на маркетинга, ще зависи от местоположението и да изберете, и вие трябва да се допитаме в офиса на допускането за повече информация за цени и възможности за плащане.

Докато фондация година в областта на маркетинга като цяло не е достатъчно, за образование, за да ви осигури положение в търговската индустрия, тя може да ви помогне да се подготвят за по-нататъшното си образование. Може да бъде в състояние да получи стаж или ниско ниво позиция с рекламна агенция, медия или фирма маркетинг. След като се получи напреднала степен по маркетинг, можете да очаквате повече възможности за кариера.

След като сте намерили на фондация година в маркетингова програма, която отговаря на вашите нужди, можете да приложите. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
University of Northampton International College
Northampton, Великобритания

Маркетингът и рекламата лежат в основата на всеки успешен бизнес или предприятие и никога не е имало по-вълнуващо време за навлизане в индустрията от днес. Тези популярни и ви ... +

Маркетингът и рекламата лежат в основата на всеки успешен бизнес или предприятие и никога не е имало по-вълнуващо време за навлизане в индустрията от днес. Тези популярни и високо ценени курсове в Университета в Нортхемптън се фокусират върху разработването на талантливи ръководители на маркетинг и реклама за бизнес предизвикателствата на бъдещето. -
Базова програма
Редовно
2 семестри
Английски
Септ. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование