Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовите програми за подготовка запознават студентите с ритъма и особеностите на университетските курсове и академичен живот. Студентите се запознават с различни области на знания, като например технологии, хуманитарни науки, естествени науки, бизнес, изкуство и инженерство. След една година подготовка в такива програми ще сте готови за пълноценни програми за висше образование.  

Маркетингът е динамично развиваща се област, която се изгражда върху задоволяване на желанията и нуждите на хората. Програмите по маркетинг осигуряват на студентите знания и умения да преценяват стоки и услуги от гледна точка на потребителя и, в зависимост от това, да прилагат съответни маркетингови стратегии.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Маркетинг Filter

Международна фондация по бизнес, финанси, икономика и маркетинг

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 9 - 12 месеца Януари 2020 Великобритания Стърлинг

Подгответе се за директно вписване на втора степен в бакалавърска степен в широк кръг от дисциплини, включително счетоводство, бизнес, икономика, финанси, мениджмънт и маркетинг в University of Stirling . С тази Pathway вие също ще имате възможност да преминете към един от седемте други водещи шотландски университета - ако изберете тази опция, можете да преминете на година 1 или година 2 от вашата степен, в зависимост от избрания от вас университет.