Filter
Базова програма
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовите програми подготвят студентите за пълноценни програми за висше образование в интересуващата ги област. Те продължават около една година. В течение на базовата програма се изучават различни дисциплини, след което студентите имат добра база и могат да кандидатстват за бакалавриати и други програми за висше образование.

Търговията е огромна част от това, което кара света да се наоколо, и тези, които учат международната търговия може да бъде в състояние да направи разлика от упражнява професионална дейност в тази област. Позиции като анализатор на съответствието, специалист внос и търговия и инвестиции офицер всички могат да бъдат опции.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международна търговия

Poltava University Of Economics And Trade

Фондация Курсът е предназначен за международни студенти, които искат да придобият умения за комуникация, необходими за ефективна интеграция на украински образователна сре ... [+]

Фондация Курсът е предназначен за международни студенти, които искат да придобият умения за комуникация, необходими за ефективна интеграция на украински образователна среда и да придобият знания за основните дисциплини (физика, математика, биология, химия, география, информатика, Основи на икономиката), необходими за успешното записване и проучване в Украйна. Международните студенти често използват този курс като основа година да учат в чужбина - това е алтернатива път към обикновен записване за бакалавърски курсове.... [-]

Украйна Poltava
Септември 2019
Английски,Руски,Китайски,украински
Задочно обучение
10 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски