Filter
Базова програма
Великобритания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовите програми подготвят студентите за пълноценни програми за висше образование в интересуващата ги област. Те продължават около една година. В течение на базовата програма се изучават различни дисциплини, след което студентите имат добра база и могат да кандидатстват за бакалавриати и други програми за висше образование.

Областите на спортните тренировки са посветени на обучението на спортисти по време на тренировки и инструкции по време на състезания. Хората, които преследват кариерни тренировки, трябва да са добре информирани за спорта си и да могат да насочват ефективно своите членове.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Спортно треньорство, Великобритания

The Manchester College

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. ... [+]

Какво е (FDA) курсът на Coaching Sports Foundation Degree за?

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. Студентите ще разработят набор от умения и познания в ключови области на спортни тренировки, които ще бъдат подходящи за успешен преход към базирани кариера на спортен треньор / доставка. Курсът е идеален за тези, които желаят да работят със спортни клубове, училища, национални ръководни органи или да работят Спортни занимания базирани бизнес. ... [-]

Великобритания Манчестър
Запитване на информация
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски