Filter
Базова програма
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовата програма в повечето случаи е годишен подготвителен курс. Базовите програми се предлагат на чуждестранни студенти с цел те да се адаптират към нова култура и език, същевременно обаче базовите програми са достъпни и на други студенти, чието ниво не е достатъчно за кандидатстване в бакалавриати.

Областите на спортните тренировки са посветени на обучението на спортисти по време на тренировки и инструкции по време на състезания. Хората, които преследват кариерни тренировки, трябва да са добре информирани за спорта си и да могат да насочват ефективно своите членове.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Спортно треньорство

The Manchester College

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. ... [+]

Какво е (FDA) курсът на Coaching Sports Foundation Degree за?

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. Студентите ще разработят набор от умения и познания в ключови области на спортни тренировки, които ще бъдат подходящи за успешен преход към базирани кариера на спортен треньор / доставка. Курсът е идеален за тези, които желаят да работят със спортни клубове, училища, национални ръководни органи или да работят Спортни занимания базирани бизнес. ... [-]

Великобритания Манчестър
Запитване на информация
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски