Filter
Базова програма
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовите програми подготвят студентите за следване в по-напреднали програми за висше образование. Като следват в различни курсове, студентите придобиват ценен академичен опит, който им помага по-добре да се ориентират в програмите за висше образование и по-успешно да кандидатстват за такива програми.

Програмите и курсове по спорт се занимават с обща подготовка на студенти да управляват спортни отбори, да работят като старши треньори по един вид спортна дисциплина, учители по физическо възпитание или да се занимават с някоя близка към спорта област.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Спорт

The Manchester College

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. ... [+]

Какво е (FDA) курсът на Coaching Sports Foundation Degree за?

Този курс е за студенти, които имат истинска страст към спорта, и искат да научат повече за изкуството / науката за треньор спортни умения. Студентите ще разработят набор от умения и познания в ключови области на спортни тренировки, които ще бъдат подходящи за успешен преход към базирани кариера на спортен треньор / доставка. Курсът е идеален за тези, които желаят да работят със спортни клубове, училища, национални ръководни органи или да работят Спортни занимания базирани бизнес. ... [-]

Великобритания Манчестър
Запитване на информация
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски