Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Пътна програма е предназначена да помогне на хората да развият умения за втори език, като същевременно им позволява да получават кредити в по-висока степен. Целта на програма за пътеки обикновено е да накарат студенти… Научете повече

Пътна програма е предназначена да помогне на хората да развият умения за втори език, като същевременно им позволява да получават кредити в по-висока степен. Целта на програма за пътеки обикновено е да накарат студентите да получат двойно по-голямо езиково обучение и друга област на обучение.

Какво е бакалавърска програма в изследванията на околната среда? Целта на програма за екологични проучвания е да насърчава хора, които са готови и способни да разработят решения за нарастващия брой екологични проблеми на планетата. Класовете могат да насърчават хората да мислят за начини за свеждане до минимум на замърсяването, увеличаване на енергийната ефективност, насърчаване на използването на алтернативна енергия и повишаване на екологичното съзнание. Студентите могат да придобият по-добра представа как да оценяват и решават екологичните проблеми, както и да разберат как тези проблеми влияят върху целия свят, а не само върху локализираната област.

Участниците в тази програма обикновено развиват много желани умения и черти, включително способността да анализират и сложни въпроси, способността да мислим дълбоко за проблеми, които все още може да са се случили или да не са се случили, и способност за генериране на осведоменост. Всяка от тези умения може да бъде полезна в много кариери и в живота като цяло.

Разходите за програма за пътуване се различават значително от училище до училище и фактори като местоположението на училището и продължителността на програмата може да повлияят върху общите разходи за обучение. Индивидите трябва да говорят с академичен съветник, преди да кандидатстват.

Въпреки че целта на програма за пътека обикновено е да подготви студентите да получат бакалавър, някои участници избират да завършат образованието си след завършване на програмата. Тези хора могат да открият, че все още имат няколко възможности за кариера. Някои заглавия за длъжностни лица, които не притежават диплома, включват техник по здравеопазването и безопасността на работното място, горски рейнджър, изследовател, специалист по природозащитни дейности и земеделски работник.

Много учебни заведения предлагат пътеки, но където студентът избира да отиде, зависи от местоположението и бюджета си. Онлайн опциите са удобни за тези със строги графици. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Birmingham City University International College
Birmingham, Великобритания

Университетското инженерно училище и изградената околна среда е получило професионално признание от Кралската институция на дипломираните геодезисти (RICS), Кралския институт ... +

Университетското инженерно училище и изградената околна среда е получило професионално признание от Кралската институция на дипломираните геодезисти (RICS), Кралския институт за планиране на градовете (RTPI), Чартерния институт за строителство (CIOB) и Хартирания институт на архитектурните технолози (CIAT). ). -
Бакалавърска програма Pathway
Редовно обучение
2 семестри
Английски
Септ. 2020
Кампус