Видео продукция

Общ преглед

7 locations available

Описание на програмата

Ако обичате всичко за видео продукцията и фотографията и бихте искали да работите в тази област, този курс по Ниво 3 е идеалният начин да се подготвите за университетска или творческа работа.

ПЛАН, ШОУТ

Планирайте и конфигурирайте видеоконцепциите в сътрудничество с клиентите, където е необходимо. Директни видеоклипове, които работят с актьори / включени хора, за да постигнат най-добри резултати. Редактирайте и продуцирайте видеото с помощта на Adobe Premiere, като добавите графики и ефекти в Adobe After Effects.

ИЗГРАЖДАЙТЕ ФОТОГРАФСКИ ПОРТФОЛИО

Разработете портфолио от привлекателни изображения, използващи DSLR камери и манипулиране / организация на изображения, използващи Adobe Photoshop и Lightroom. Прилагайте ги в уеб приложенията.

РАЗРАБОТЕТЕ УМЕНИЯ ЗА БИЗНЕС

Научете за сектора на видео и фотографията и творческата бизнес практика.

Започнете творческата си кариера

Избирайки това ниво 3 видео продукция

Креативният сектор е една от най-бързо развиващите се области на британската икономика и е страхотно и вълнуващо място за работа.

Това видео продукция

 • Творческа степен в университет, където можете да придобиете допълнителни умения в подготовката за работа. Това може да е видео / фотография или дигитална медия / изкуство / дизайн, или друг предмет, който ви харесва. Ще трябва да завършите двете години на курса, за да генерирате точките UCAS за влизане в университет. Access развива нова гама от творчески степени, които ще предложат перфектната прогресия от 2019 г.
 • Заетост или самостоятелна заетост в творческите индустрии. Това може да бъде като производител на видео и / или фотограф, или може да бъде в друга област на творческите индустрии.
 • Творческо творчество като стъпка към работа.

ПОСТИГНЕТЕ ИНДУСТРИАЛЕН ОПИТ

Да бъдеш в "Достъп" е много повече от това, че просто правиш курс. Ще имате възможност да получите опит от първа ръка в медиите и творческите индустрии.

Ето някои от възможностите, които можете да се възползвате от:

 • СЪБИТИЯ: Ще имате уникални възможности да покажете работата си чрез изложби.
 • MASTERCLASSES: Достъпът популяризира майсторските класове в индустрията от медийни професионалисти. Те ви позволяват да получавате съвети и напътствия от практикуващите.
 • TWINE: Всички наши ученици получават безплатно членство във Twine, което е онлайн платформа, която позволява на творческите хора да си сътрудничат по проекти и да печелят пари!

ПОЛУЧАВАТЕ КВАЛИФИКАЦИЯ

При успешно завършване ще получите признати квалификации, които можете да добавите към творческата си автобиография:

 • Две години разширена диплома за BTEC ниво 3 в областта на творческото производство на цифрови медии. Това може да генерира до 168 UCAS точки от тарифата 2017. Моля, имайте предвид, че тези UCAS точки са за разлика *, а по-ниските оценки генерират значително по-малко точки.
 • Разширената диплома е еквивалентна на три нива А.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

 • Видео продукцията на ниво 3
 • Обикновено се доставят в продължение на три до четири дни седмично от септември до юни (през деня). Колко дълго сте в колежа ще зависи от това какви допълнителни сесии на английски и математика трябва да присъствате.
 • Ако сте на възраст от 16-18 години на 31 август 2018 г. и / или в началото на видео продукцията си
 • Ако сте навършили 19 години на 31 август 2018 г. и / или в началото на видео продукцията си

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

Кандидатстване за това видео продукция

Всичко, което трябва да направите, е да попълните формуляра за кандидатстване онлайн и ще се свържем с някои предложени дати, на които можем да се срещнем, за да го обсъдим допълнително.

 • УМЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ: Оценяваме творческата си страст и умения преди всичко. Ще трябва обаче да покажете, че сте в състояние да работите на ниво 3 (стандарт за ниво A). За преждевременно напускащите училище ще изискваме доказателства за прогнозираните и актуални оценки, подкрепени с референция в училище. Моля, имайте предвид, че няма да можете да се регистрирате, ако на 31 август ще сте под 16-годишна възраст. Приложенията на хора под тази възраст все още са добре дошли, но ще бъдат отложени до следващата година.
 • ИНТЕРВЮ: Ще бъдете поканени на интервю. Моля, бъдете готови да говорите за видео и фотография и да покажете произведението, което може да сте произвели. Това може да е онлайн или като портфолио от дизайнерска работа. В идеалния случай трябва да обясните как и защо сте създали тази работа и да определите какви нови умения бихте искали да научите.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Access Creative College is a national creative college that focuses on providing a creative alternative to sixth form or FE college for 16-18s, but welcomes older learners, as well.

Access Creative College is a national creative college that focuses on providing a creative alternative to sixth form or FE college for 16-18s, but welcomes older learners, as well. Свиване
Shoreditch , Бирмингам , Манчестър , Норич , Бристол , Линкълн , Йорк + 6 Още По-малко