Вътрешни курсове по испански за компании

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish дизайн, поръчайте курсове в сътрудничество с екипа за човешки ресурси на всеки клиент. В резултат на това нашите програми се простират отвъд общия и бизнес испанския, за да включват и други аспекти, насочени към гарантиране, че служителите придобиват свободно и ефективно владеене на испански език във връзка с основните области на интересите, отговорностите и корпоративната култура на всяка компания.

Нашите избрани курсове също така поставят особен акцент върху значението на междукултурната компетентност, което е изключително важно умение за професионален и корпоративен успех в глобализираната бизнес среда.

Що се отнася до нашите методи на преподаване, нашите курсове предлагат възможност за практикуване на испански в комуникативни ситуации в реалния живот. Всяка програма естествено включва време в класната стая, посветено на усъвършенстването на четирите комуникационни умения (говорене, слушане, четене и писане), като се използват презентации, кореспонденция, минути, доклади, тендери и социални медии и др., И се обръща специално внимание на граматиката, лексиката, произношението и интонация и обща и корпоративна култура. Но освен това, ние включваме занятия в професионални ситуации в реалния живот, като придружаваме и наставляваме професионалисти в техните различни ежедневни ситуации и задачи, което ни позволява да наблюдаваме напредъка, да оптимизираме обучението и да увеличим максимално възможностите, предлагани от потапянето.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones в Леон

Програма с обучение на:
  • Английски
  • испански

Прегледайте още 2 курсове в Think in Spanish »

Последна актуализация Септември 11, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
Запитване на информация
Редовно обучение
Price
- Резервация за регистрация: 300 евро. За такси за обучение, моля свържете се с нас.
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване