Filter
Диплома втора степен
Канада Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за диплома втора степен (англ. Advanced Diploma) се предлагат в университети и други учебни институции за студенти, които искат да придобият специализирани знания и професионални умения. Продължителността на обучението зависи от всяка една програма и конкретните изисквания и може да се различава.

Математиката, физика и различни научни дисциплини се изучават и прилагат в технологични и инженерни програми. Груповите проекти могат да бъдат голяма част от тази област на обучение. Този клон на науката е идеален за студенти, които се интересуват от промяна и усъвършенстване на технологиите.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Технологии и инженерство, Канада

Fanshawe College

С програмата на Fanshawe Civil Technology Technology ще изучавате конструктивни концепции като проектиране на стоманени рамки и стоманобетонни сгради. Ще анализирате теор ... [+]

Инфраструктурата е лепилото, което поддържа градовете и градовете свързани, жизнени и безопасни. От системите за вода до бури, канализация и магистрала нашето здраве и безопасност разчитат на обучени и опитни граждански инженери за поддържане, проектиране и изграждане на жизненоважната инфраструктура на нашите градове и градове.

С програмата на Fanshawe Civil Technology Technology ще изучавате конструктивни концепции като проектиране на стоманени рамки и стоманобетонни сгради. Ще анализирате теории за обработката на водата, канализацията и твърдите отпадъци. Ще научите как да избирате и тествате строителни материали и ще развиете умения в компютърно проектиран дизайн (CAD) и изготвяне на електронни методи за проучване и писане на технически доклади. Ще бъдете обучени да гарантирате, че нашите общности остават в безопасност и са свързани чрез учене на най-съвременни инженерни технологии и лекции в клас. Освен това, ще получите практически опит в областта на строителството с пълен дванадесет месеца платен кооператив.... [-]

Канада Лондон
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски