ACADEMICCOURSES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за диплома втора степен (англ. Advanced Diploma) се предлагат в университети и други учебни институции за студенти, които искат да придобият специализирани знания и професионални умения. Продължителността на обучението зависи от всяка една програма и конкретните изисквания и може да се различава.

Математиката, физика и различни научни дисциплини се изучават и прилагат в технологични и инженерни програми. Груповите проекти могат да бъдат голяма част от тази област на обучение. Този клон на науката е идеален за студенти, които се интересуват от промяна и усъвършенстване на технологиите.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Технологии и инженерство, Канада Filter

Диплома за напреднали в областта на строителните технологии

Fanshawe College
Диплома втора степен
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

С програмата на Fanshawe Civil Technology Technology ще изучавате конструктивни концепции като проектиране на стоманени рамки и стоманобетонни сгради. В нашите курсове по граж ...

Научете повече