Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Съвременните учебни институции предлагат програми за диплома втора степен (англ. Advanced Diploma) за тези, които вече имат определена академична подготовка. Продължителността на такива програми е различна, тя зависи от конкретен университет, специализация и други фактори.

Технологичните и инженерните програми са предназначени за студенти, които търсят кариера в области като химическо инженерство, производство, космическо производство и гражданско строителство. Технологичните и инженерните принципи често се изучават и прилагат чрез практически опит.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Технологии и инженерство Filter

Диплома за напреднали в областта на строителните технологии

Fanshawe College
Кампус Редовно обучение 3 години Януари 2020 Канада Лондон

С програмата на Fanshawe Civil Technology Technology ще изучавате конструктивни концепции като проектиране на стоманени рамки и стоманобетонни сгради. Ще анализирате теории за обработката на водата, канализацията и твърдите отпадъци. Ще научите как да избирате и тествате строителни материали и ще развиете умения в компютърно проектиран дизайн (CAD) и изготвяне на електронни методи за проучване и писане на технически доклади.