Filter
Диплома GradD
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Възпитаник диплома е вид на висшето образование, които учениците могат да продължат, след като са завършили бакалавърска степен. Получаването на такава диплома е отличен начин да се подготвят за по-нататъшно висше образование или бъдеща кариера. Дипломиране дипломи могат да се предлагат в много различни области и дисциплини.

Точно това, което е завършил диплома по инженерство? Този тип програма е предназначена да помогне на студентите да прилагат математически и научни знания в преследване на решения на проблемите на реалния свят, включително проектиране и оптимизация на системи, машини, инструменти и процеси. Тези магистърски програми като цяло поемат студент е завършил определено ниво на студент проучване и може да се съсредоточи върху теми за напреднали и концепции. Често инженерна диплома може да помогне на студентите да придобият засилено разбиране на даден район или област, като софтуерно инженерство, инженеринг на околната среда, или за управление на инженерни, въпреки че има по-общи програми на разположение също.

Често студенти, които следват един от тези дипломи ще могат да подобрят собствените си технически и когнитивни умения, като решаване на проблеми и критично мислене. Освен това, този вид диплома осигурява стабилна основа за или допълнителни докторантура или бъдеща инженерна кариера.

Цената на инженерна диплома обикновено ще се променят от година на година и училище на училище. Бъдете сигурни, да се свърже с институцията се интересувате от присъстващите; тя може да ви осигури с ток и подробна финансова информация.

Много кариери са на разположение на тези, които с възпитаник диплома по инженерство; това ниво на специализация може да бъде голямо предимство в глобализираната икономика. Учениците могат да работят както механични, химически, биологични или компютърни инженери, или те могат да бъдат в състояние да се превърне инженерни изследователи. Те могат да се фокусират върху определена тема или работа по най-различни проекти. Освен това, някои ученици могат да отидат, за да стане инженерни мениджъри.

Ако искате да печелите диплома по инженерство, започнете от тук. Просто търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

3 резултата за Инженерни проучвания

University of Stirling

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация в редица специализирани и технически специалности в University of Stirling . ... [+]

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация в редица специализирани и технически специалности в University of Stirling .

Характеристики на курсаРазвийте знанията и уменията си чрез активно обучение в избраната от вас област.Гарантирано университетско настаняване за всички успешни студенти.Адаптиране към ученето в Обединеното кралство със силен акцент върху учебните и изследователски умения.Подобрете английското си ниво и развийте речника за избраната от вас специалност.Ключови факти за курсаДължина на курса: 3 УсловияНачални дати: 2018: септември; 2019: януари, юни, септември; 2020: януариТакси: От £ 15,075Часове в часовете: средно 20 часа седмичноРазмер на класа: 16Дължина на класа:Английски часове на седмица: 6 часаТематични модули по седмици: 14 часаСредно общо за седмица: 20 часа... [-]
Великобритания Стърлинг
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
City University of London

Подготовка за магистърски степени в области като информационна наука, системи, ориентирани към човека и технологии за компютърни игри. Дипломираната диплома съчетава акад ... [+]

Подготовка за магистърски степени в области като информационна наука, системи, ориентирани към човека и технологии за компютърни игри.

Защо кандидатствате за дипломна програма? за всички успешни студенти качествена университетска програма достъп до подкрепата и съоръженията на City, University of London Какво води до това?

Този курс води до следните магистърски степени в City, University of London:... [-]

Великобритания Лондон
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Glasgow Caledonian University

Той също така ще ви помогне да получите разбиране за образователната система в Обединеното кралство, преди да влезете като следдипломна квалификация. Кой трябва да канди ... [+]

Той също така ще ви помогне да получите разбиране за образователната система в Обединеното кралство, преди да влезете като следдипломна квалификация.

Кой трябва да кандидатства за диплома за дипломиране?

Дипломата за завършено висше образование е подходяща за чуждестранни студенти, които имат нужда от въведение в изучаването на предмет в подготовка за изучаване на следдипломно ниво или повишаване на квалификациите, ако сте изучавали 3-годишна диплома по съответния предмет. Дипломата за дипломиране е подходяща и за тези, които искат да увеличат или актуализират своите предметни знания или тези, които трябва да подобрят уменията си за изучаване на английски език в контекста на избрания от тях предмет.... [-]

Великобритания Глазгоу
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски