Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за диплома GradD (англ. Graduate Diploma) се предлагат във форма на редовни или онлайн програми. Студентите, които търсят по-добре структурирана програма и традиционно академично обкръжение избират редовни програми. Ако ви трябват гъвкави възможности за разписание и повече свобода, избирайте онлайн курсовете.

Инженерните изследвания се занимават с проектиране, оптимизация, поддържане и създаване на машини и системи. Студентите могат да изучават широк кръг от теми, включително математика, дизайн и дори усъвършенствано разрешаване на сложни задачи.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Инженерство Filter

Завършил е диплома по наука, компютърна техника и инженерство

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 9 месеца Януари 2020 Великобритания Стърлинг

Подгответе се за директно вписване в следдипломна квалификация в редица специализирани и технически специалности в University of Stirling .

диплома за висше образование по наука и инженерство

City University of London
Кампус Редовно обучение 9 месеца Запитване на информация Великобритания Лондон

Подготовка за магистърски степени в области като информационна наука, системи, ориентирани към човека и технологии за компютърни игри. Дипломираната диплома съчетава академично проучване, интензивно преподаване по английски език и учебни умения, за да ви подготви за магистърска степен.

International Graduate Diploma in Engineering

Glasgow Caledonian University
Кампус Редовно обучение 9 месеца Запитване на информация Великобритания Глазгоу