Filter
Диплома GradD
Австралия Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за диплома GradD (англ. Graduate Diploma) обикновено продължават по-малко време отколкото бакалавриат и магистратура. В дипломните програми влизат по-малък брой курсове, затова те траят по-малко време. Понякога следването в дипломни програми е по-малко от една година.

Студентите, които следват в програми по право, изучават правила и закони, регулиращи поведението в обществото и изпълняващи се чрез социални институции. Правото и законите се различават много при различни общества, и може да се разделят в най-общ вид на право с граждански и религиозен произход.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Право, Австралия, Дистанционно обучение

Bond University

The Graduate Diploma в юридическата практика, известна също като Professional Правно обучение (ДПП), е връзката между си степен по право и става практикуващ адвокат. ... [+]

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

Бакалавър по право или Juris Doctor квалификация от австралийски институция.

ОПИСАНИЕ НА ПРОГРАМАТА

The Graduate Diploma в юридическата практика, известна също като Professional Правно обучение (ДПП), е връзката между си степен по право и става практикуващ адвокат. Програмата за PLT е алтернатива на предприятието юридическо стаж за допускане в Куинсланд. Нашата PLT програма е степен курсова, която осигурява структуриран и контролирано юридическо обучение, въз основа на стандартите за компетентност на адвокатите входно ниво, разработени от допускане на органи и професионално образование Съвета на Australasian Правна (APLEC).... [-]

Австралия Robina
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
36 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Australian National University (ANU) - Law

АНУ дипломата за юридическа практика (GDLP) е идеална за онези, които са завършили бакалавърска степен по право или Juris Doctor и се стремят да бъдат приети за юридическ ... [+]

АНУ дипломата за юридическа практика (GDLP) е идеална за онези, които са завършили бакалавърска степен по право или Juris Doctor и се стремят да бъдат приети за юридически практикуващи в Австралия и някои други юрисдикции.

Вашият ANU GDLP се доставя онлайн и може да бъде завършен от всяка точка на света - с изключение на 4-дневния курс „Лице в лице“ „Ставам практик“ (BAP). Курсът BAP се предлага на различни места в Австралия през цялата година. Можете да кандидатствате на всяко място, което ви подхожда, и след това попълнете остатъка от ANU GDLP онлайн.... [-]

Австралия Канбера
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски