Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за диплома PGDip (англ. Postgraduate Diploma) се предлагат от различни образователни институции на тези, които вече имат определена академична степен. В повечето случаи дипломните програми са за студенти, които вече имат бакалавърска степен и имат желание на подобрят подготовката си.

Разбирането на процеси, които произтичат в новите медийни технологии, става част от изграждане на успешна маркетингова стратегия. Освен това е важен практическия опит в сфера на новите медии и как чрез тях може да се управлява поведението на потребителите. Специализациите могат да включват социални медии, дигитално радио и телевизия, мобилен маркетинг и други канали.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Дигитален маркетинг, Дистанционно обучение Filter

следдипломна диплома по дигитален маркетинг

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Кампус Онлайн обучение Запитване на информация Великобритания Лондон

Получете една от най-престижните маркетингови квалификации в днешно време и развийте уменията си за определяне на стабилна дигитална стратегия за вашата организация, заедно с доверието на професионалната акредитация.

следдипломна диплома по дигитален маркетинг

Digital Marketing Institute
Онлайн обучение Задочно обучение 140 часове Република Ирландия Дъблин

В следдипломна Диплома по дигитален маркетинг обхваща набор от многоканален цифров стратегии и дава на студентите с най-ефективните и търсените цифрови маркетингови умения в света днес.

Следдипломна квалификация в Big Data Marketing

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение Редовно обучение 200 часове Запитване на информация Испания Барселона

С курса за следдипломна квалификация в Big Data Marketing ще се научим да познаваме нашия клиент, за да определим по-добре нашата маркетингова стратегия и да подобрим ефективността на нашата комуникация. За тази цел ще работим по проект за големи данни в областта на маркетинга, за да се възползваме максимално от данните и да ги трансформираме в знания чрез разработването на математически и статистически анализи с най-ефективните технологични средства.

Превъзходна програма за дигитален маркетинг

EUSchool European School of Leadership
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Март 2020 Испания Мадрид

Програмата Superior в дигиталния маркетинг и продажбите на EUschool е професионално обучение на високо ниво, което предоставя основните знания и инструменти за управление на маркетинга и продажбите в международна бизнес среда, белязана от цифровата трансформация и интернет. Тази следдипломна степен по дигитален маркетинг и онлайн продажби е съществено допълнение за онези мениджъри, които искат да бъдат в съответствие с новите цифрови бизнес модели, в които иновациите, диференциацията и добавената стойност са от съществено значение за привличането и задържането на клиента.