Filter
Диплома PGDip
Ботсуана Gaborone Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за за диплома PGDip (англ. Postgraduate Diploma) са интересни за тези, които искат да разширят възможностите си за кариера и намиране на добра работа след като вече имат бакалавърска степен.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Хората в Gaborone имат по-високи сертификати образование, отколкото всички други хора в Ботсвана. Това се дължи на различни институти на разположение в този град. Университета на Ботсуана е ключът университета тук.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Журналистика и масова комуникация, Gaborone

Степени
Място
Ботсуана
Gaborone
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
AFDA

МВнР предлага на зрелия студент възможност да овладее знанията, за да създава и монетизира висококачествени, ангажиращи разкази, които забавляват местната аудитория. ... [+]

Преглед

МВнР предлага на зрелия студент възможност да овладее знанията, за да създава и монетизира висококачествени, ангажиращи разкази, които забавляват местната аудитория.

В допълнение към развитието на капацитета на студентите по мащабна мащаб AFFA MFA осигурява филмовата, телевизионната и развлекателната индустрии с резултати от изследвания за развитието на местните групи от аудитории, производствени системи и стратегии за развитие на пазара.... [-]

Ботсуана Gaborone
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
AFDA

AFDA Postgraduate School е фокусирана върху разработването на иновативни изследвания, създаване, производство и разпространение на развлекателни концепции както за местни ... [+]

Преглед

AFDA Postgraduate School е фокусирана върху разработването на иновативни изследвания, създаване, производство и разпространение на развлекателни концепции както за местните, така и за международните пазари.

През последните петнадесет години AFDA Postgraduate School е създала голяма мрежа от завършили, които са допринесли значително за Южна Африка развлекателна индустрия. Голям процент реклами, игрални филми, телевизионни сериали, музика и съдържание на дребно се произвеждат от завършилите отлични постижения на AFDA.... [-]

Ботсуана Gaborone
Февруари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски