Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако студентът има желание да продължи образованието си след бакалавриат, може да се запише в програма за диплома PGDip (англ. Postgraduate Diploma). Такива програми осигуряват специализирана професионална допълнителна подготовка и помагат да намерите по-интересна работа.

Журналистиката се отнася до писането за текущите събития за излъчване новини по радиото или телевизията, или печатни изделия за вестници и други издания. Журналистите спомогнат за стимулиране и ангажиране на широката общественост и да помогне да информира читателите и зрителите на света около тях.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

7 резултата за Журналистика и масова комуникация Filter

завършил в социалните медии общност мениджър &

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Испания Barcelona

Как се изгражда цифровата идентичност на една компания? Каква е ролята на 2.0 технологии в бизнес комуникация? Каква роля има мениджърът на общността? Има всички необходими социални мрежи за моята фирма?

технологии за комуникация и бизнес иновации

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Кампус Октомври 2019 Португалия Porto

След като следдипломна технологии за комуникация и бизнес иновации ще са придобили умения да произвеждат съдържание и да комуникират ефективно в интернет, използвайки най-новите технологии. Можете да поеме водеща роля в цифровата комуникация в организация, фирма, училището или друга институция, в която тя изпълнява своите задължения. използване улеснена технология ще повиши ефективността и видимостта на ежедневната си дейност. Специалисти ще могат да действат като отговорни за района на организационни системи, отговарящи за развитието на иновационни проекти, които поемат предприемачески ролята на лидерски екипи и продукт иновационни дейности и услуги.

следдипломна квалификация по медии и комуникация

Pan-Atlantic University
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Нигерия Lagos

Диплома програма за следдипломна квалификация към Школата по Медии и комуникация (СОС) е на 12 месечна програма, която ще се проведе в три отделни потоци:

Следдипломен курс по маркетинг и комуникация - Традиционен, дигитален маркетинг и стратегия за социални медии

Accademia di Comunicazione
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2019 Италия Milan

Двугодишният курс за следдипломна квалификация "Маркетинг и бизнес комуникация" представя днес напълно нова система за ефективно реагиране на търсенето на комуникационния пазар, в който цифровият сектор е най-динамичният и изисква професионални ресурси със солидни основни познания и специфични технически умения.

Завършил сценография и Аудиовизуално художествено направление

Artidi Escuela Superior
Кампус Задочно обучение 10 месеца Ноември 2019 Испания Barcelona

Аудиовизуалният продукт днес е един от най-използваните медии и художествена изява. Аудиовизуалният сектор нараства в телевизията, рекламата и киното и има техническа и творческа необходимост от постановка на съдържанието. Фигурата на аудиовизуалния арт директор позволява да създава продукти с визуално качество, с естетически усет и да третира резултата като цяло.

следдипломен магистър по изобразително изкуство във филмова среда

AFDA
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Ботсуана Gaborone + още 6

МВнР предлага на зрелия студент възможност да овладее знанията, за да създава и монетизира висококачествени, ангажиращи разкази, които забавляват местната аудитория.

бакалавър по изкуства в киносалон (отличие)

AFDA
Кампус Февруари 2020 Южноафриканска Република Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Ботсуана Gaborone + още 3

AFDA Postgraduate School е фокусирана върху разработването на иновативни изследвания, създаване, производство и разпространение на развлекателни концепции както за местните, така и за международните пазари.