Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Продължаването на образованието има смисъл, ако планирате да подобрите кариерните перспективи. При определени условия програмите за диплома PGDip (англ. Postgraduate Diploma) могат да са много по-удобни, отколкото следване в още един бакалавриат.  

Програми по маркетинг и комуникации са необходими при разработване на рекламни кампании, които имат цел да популяризират един продукт или услуга на пазара. Студентите се научават да създават реклама за телевизия, радио, дигитални медии и печатни кампании.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Маркетингови науки, Испания, Дистанционно обучение Filter

Онлайн следдипломен курс по фармакопенология

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Барселона

Напълно преподаван на английски език, онлайн онлайн курс по фармакопенология в Университета по Университет в Барселона Ви специализира в икономическата оценка на медикаментите и медицинските технологии, както и в медицинската политика и мениджмънт на макро, мезо и микро ниво (фармакоекономика).

Следдипломна квалификация в Big Data Marketing

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение Редовно обучение 200 часове Запитване на информация Испания Барселона

С курса за следдипломна квалификация в Big Data Marketing ще се научим да познаваме нашия клиент, за да определим по-добре нашата маркетингова стратегия и да подобрим ефективността на нашата комуникация. За тази цел ще работим по проект за големи данни в областта на маркетинга, за да се възползваме максимално от данните и да ги трансформираме в знания чрез разработването на математически и статистически анализи с най-ефективните технологични средства.

Аспирантура по визуален търговец

Artidi Escuela Superior
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 7 месеца Запитване на информация Испания Барселона + още 1

Курсът по визуален мърчандайзинг с техническа степен по визуален мърчандайзинг

Превъзходна програма за дигитален маркетинг

EUSchool European School of Leadership
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Март 2020 Испания Мадрид

Програмата Superior в дигиталния маркетинг и продажбите на EUschool е професионално обучение на високо ниво, което предоставя основните знания и инструменти за управление на маркетинга и продажбите в международна бизнес среда, белязана от цифровата трансформация и интернет. Тази следдипломна степен по дигитален маркетинг и онлайн продажби е съществено допълнение за онези мениджъри, които искат да бъдат в съответствие с новите цифрови бизнес модели, в които иновациите, диференциацията и добавената стойност са от съществено значение за привличането и задържането на клиента.