Akademichnikursove.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за за диплома PGDip (англ. Postgraduate Diploma) са интересни за тези, които искат да разширят възможностите си за кариера и намиране на добра работа след като вече имат бакалавърска степен.

Програмите по маркетингови изследвания помагат на студентите да станат професионалисти в избраната сфера и осигуряват знания за това, как да се прави успешна реклама и да се повишават продажби чрез прилагане на маркетингови стратегии, анализ на трендове, изследвания на пазар и ценообразуване.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

9 резултата за Маркетинг, Дистанционно обучение Filter

Онлайн следдипломен курс по фармакопенология

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Барселона

Напълно преподаван на английски език, онлайн онлайн курс по фармакопенология в Университета по Университет в Барселона Ви специализира в икономическата оценка на медикаментите и медицинските технологии, както и в медицинската политика и мениджмънт на макро, мезо и микро ниво (фармакоекономика).

следдипломна диплома по дигитален маркетинг

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Кампус Онлайн обучение Запитване на информация Великобритания Лондон

Получете една от най-престижните маркетингови квалификации в днешно време и развийте уменията си за определяне на стабилна дигитална стратегия за вашата организация, заедно с доверието на професионалната акредитация.

следдипломна диплома по дигитален маркетинг

Digital Marketing Institute
Онлайн обучение Задочно обучение 140 часове Република Ирландия Дъблин

В следдипломна Диплома по дигитален маркетинг обхваща набор от многоканален цифров стратегии и дава на студентите с най-ефективните и търсените цифрови маркетингови умения в света днес.

следдипломна диплома по бизнес и маркетинг стратегия

Global Impact Training And Higher Education
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Август 2020 Великобритания Лондон

След успешното завършване на този етап учениците ще получат Extended следдипломен дипломата в Бизнес & маркетингова стратегия, присъдена от EduQual, UK.

Следдипломна квалификация в Big Data Marketing

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Онлайн обучение Редовно обучение 200 часове Запитване на информация Испания Барселона

С курса за следдипломна квалификация в Big Data Marketing ще се научим да познаваме нашия клиент, за да определим по-добре нашата маркетингова стратегия и да подобрим ефективността на нашата комуникация. За тази цел ще работим по проект за големи данни в областта на маркетинга, за да се възползваме максимално от данните и да ги трансформираме в знания чрез разработването на математически и статистически анализи с най-ефективните технологични средства.

Следдипломна диплома по продажби

Westford University College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 10 седмици Септември 2020 Обединени Арабски Емиерства Sharjah Обединени арабски емирства онлайн Нигерия Лагос Южноафриканска Република Кейп Таун Кувейт Кувейт Сити Саудитска Арабия Рияд Йоханесбург Dammam Бахрейн Бахрейн онлайн Гана Акра Канада Торонто Дубай Канада онлайн Нигерия Онлайн Абу Даби Малайзия Малайзия Онлайн Йордания Аман Великобритания Великобритания онлайн + още 29

Тази диплома за следдипломна квалификация по продажби

Аспирантура по визуален търговец

Artidi Escuela Superior
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 7 месеца Запитване на информация Испания Барселона + още 1

Курсът по визуален мърчандайзинг с техническа степен по визуален мърчандайзинг

Превъзходна програма за дигитален маркетинг

EUSchool European School of Leadership
Онлайн обучение Редовно обучение 6 месеца Март 2020 Испания Мадрид

Програмата Superior в дигиталния маркетинг и продажбите на EUschool е професионално обучение на високо ниво, което предоставя основните знания и инструменти за управление на маркетинга и продажбите в международна бизнес среда, белязана от цифровата трансформация и интернет. Тази следдипломна степен по дигитален маркетинг и онлайн продажби е съществено допълнение за онези мениджъри, които искат да бъдат в съответствие с новите цифрови бизнес модели, в които иновациите, диференциацията и добавената стойност са от съществено значение за привличането и задържането на клиента.

PG Dip Business с маркетинг

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Запитване на информация Великобритания Колчестър Великобритания онлайн + още 1

Увеличете знанията си за бизнеса и маркетинга с нашата съвместна следдипломна диплома по бизнес и маркетинг. Нашият курс е 100% онлайн и на непълно работно време, давайки ви възможност да развиете ключови умения и способности без да се налага да се отказвате от кариерата си.