Filter
Диплома
Малайзия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дипломата е образователен документ, който се издава от училища и колежи и потвърждава наличие на умения и знания в съответна област. Като цяло, дипломата може да се придобие след успешно завършване на цялостен курс по определена дисциплина или в рамките на определена учебна тема.

Архитектурата като научна дисциплина се фокусира върху историята на строителството и домашния дизайн в контекста на теченията на изкуството. Студентите могат да се запознаят с работите на за известни архитекти, да научат за различни архитектурни стилове в историята на Америка и Европа.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектура, Малайзия

Степени
Място
Малайзия
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Geomatika University College

Архитектура съчетава изкуството и науката на проектиране на сгради и (някои) не-строителни конструкции. Това е професия, която разработва, проектира, планира и управлява ... [+]

Диплома по АРХИТЕКТУРА

Архитектура съчетава изкуството и науката на проектиране на сгради и (някои) не-строителни конструкции. Това е професия, която разработва, проектира, планира и управлява сграда и заобикалящата я среда. Архитектурата е богата дисциплина, обхващаща разнообразни обхват в диапазона от проектирането на различни видове сгради в градски, селски, общност, екологични и регионални области. Архитекти служи не само като дизайнери, но те също да помогне за създаване на сгради, която да отговаря за обитаване от хора в различни културни и екологични условия.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски