$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Диплома е образователна сертифициране присъдена на учени, които сте завършили едно- или двугодишен курс в конкретна област. Учениците ще завършват с фундаменталните знания на някои специализирани умения, които съотв… Научете повече

Диплома е образователна сертифициране присъдена на учени, които сте завършили едно- или двугодишен курс в конкретна област. Учениците ще завършват с фундаменталните знания на някои специализирани умения, които съответстват на академичната предмет на избор.

Какво е диплома на китайски? Диплома на китайски може да функционира много прилича на програма за потапяне. В зависимост от интензивността на вашата програма, вие може или да се разработи фундаментални познания по китайски или дори по-високо ниво на владеене. Вашият курсова ще се фокусира върху обучението и писане на китайски символи, умения за слушане, говорене и произношение, както и китайската култура и подобни теми. Тъй като тази програма се фокусира върху ученето на език, може да се очаква пътуване до Китай, за целите на потапяне.

След завършване на този курс, трябва да бъде или свободно в китайски или имат солидна основа на езика и културата.След като получите този сертификат, може да бъде подготвен да влезе в китайски университет или спечелят заетост във вашата област в Китай.

Общият размер на разходите за тази програма ще варират в зависимост от институцията, за да изберете, разходите за материали (включително пътуване), вида на обучението и други подобни фактори. Много студенти спестят от разходи с онлайн курсове, които обикновено изискват по-малко материали и по-ниски разходи.

С диплома по китайски, много студенти са готови да търсят по-високо образование в китайските университети. Въпреки това, някои учени да изберат да вземат курса за подобряване на техните мрежи шансове. Например, един стоматолог може да завърши програмата и да отвори практика на Китай след това. Някои учени се връщат към настоящата си работа с нова способност да достигне по-широки пазари, което може да доведе до повишаване или увеличени заплати.

Ако се интересувате от този вид на програмата, има изобилие от международни и вътрешни възможности, които съществуват.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
西交利物浦大学
Суджоу, Китай

Независимо дали това е първият ви опит във висшето образование или обмисляте да разширите познанията си за Китай, XJTLU в China Studies предлага чудесна възможност да развиете ... +

Независимо дали това е първият ви опит във висшето образование или обмисляте да разширите познанията си за Китай, XJTLU в China Studies предлага чудесна възможност да развиете професионалните си умения и да опитате от първа ръка какво може да предложи на Китай. Това е акредитирана от XJTLU диплома. Модулите на китайски език са отворени за всички студенти като част от Дипломата в Китайските изследвания. Можете да вземете модули, подходящи за вашето ниво на способност на китайски език, вариращи от пълен начинаещ до напреднал. -
Диплома
Редовно
Китайски, Английски
Септ. 2021
Кампус