Директна регистрация в Дъблин - университет в Дъблин

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

dublin

Защо Дъблин?

Няма да имате нужда от късмета на ирландците, за да имате незабравимо изучаване в чужбина в Дъблин. Като директно се записвате в Дъблин Сити Университет (DCU), ще имате радост да се сприятелявате с ирландците, които са известни с гостоприемството си. Ще се почувствате по-у дома, знаейки, че Дъблин има младо население (повече от половината от града е под 25 години). Дъблин възнаграждава независимия дух с разнообразна култура и широк спектър от възможности за образование.

Какво ще проучите

Основната цел на DCU е да осигури оживена образователна и социална среда, като същевременно насърчава цялостен подход към развитието на студентите. Имате възможност да живеете в жилища в кампуса и да се възползвате от широк спектър от академични възможности.

Дъблин също ще бъде вашата класна стая. Вземете ирландска игра в театър Abbey, националния театър на страната. Научете за историята на Дъблин, като разгледате Дъблинския замък, построен през 1204 г. Посетете Тринити Колидж Дъблин, за да видите книгата на Келс от 7-ми век - майсторски пример за осветен ръкопис, който се помещава в собствения си климатизиран архив в старата библиотека на университета ,

Вскидневенвие

Искаме да се почувствате у дома си в Дъблин, затова ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да се включите в живота в Дъблин. Записването директно в ирландска институция чрез IES Abroad ви дава възможност да изпробвате местната академична култура, като същевременно се възползвате от подкрепата на служителите на IES Abroad и жилищата.

Преподаватели

Мисията на IES Abroad е проста: да ви предостави най-добрата възможна програма за обучение в чужбина - която включва най-висококачествения академичен и културен опит. Затова си партнирахме с университета в град Дъблин.

курсове

Курсовете DCU обикновено струват по 5 ECTS кредита всеки (2,5 IES Abroad кредити); конверсията е 1 IES Abroad кредит за всеки 2 ECTS кредита. Регистрирате се за 15-19 кредита IES Abroad .

Повечето модули са свързани с по-пълна информация за курса онлайн. Лабораторните курсове не са достъпни за посещаващи студенти, включително студенти от IES Abroad . Кодовете на курса са както следва:

 • Хуманитарни науки (HMSAO)
 • Бизнес (BSSAO)
 • Инженеринг и компютърни системи (ECSAO)
 • Наука и здраве (SHSAO)

Курсовете се предлагат в следните отдели:

 • DCU бизнес училище
 • Факултет по инженерство и компютърни технологии
 • Факултет по хуманитарни науки и социални науки
 • Факултет "Наука и здраве"

За съжаление, лабораторните курсове не са достъпни за посещаващи студенти, включително студенти от IES Abroad .

Партньорски институции

Градски университет Дъблин (DCU)

Основан през 1980 г., градският университет в Дъблин (DCU) направи своя белег като лидер в образователната система на Ирландия. Ирландското издание Sunday Times, наречено DCU University of the Year за 2010 г., той е домакин на приблизително 10 000 студенти и може да се похвали с редица изследователски центрове, които си сътрудничат с местни и международни университети. Хеликс, най-големият арт център в Ирландия, е базиран на кампуса.

местоположение

Разположен в северната част на Дъблин, DCU заема обширен кампус от 85 акра с най-съвременни съоръжения. Тъй като се обслужва от няколко автобусни маршрута между северен Дъблин и южен Дъблин, кампусът е много достъпен.

Консултиране

В програмата за директно записване Вие сте записан като редовен студент в една от нашите международни партньорски институции. Въпреки че местната приемна институция е мястото, където ще вземете вашите уроци, все още сме тук, за да ви подкрепим напълно.

Консултиране

Избирането и директното записване в курсове в чужбина може да бъде объркващо и преобладаващо. Ето защо ние ви предлагаме предопределен съвет, който е специфичен за вашите нужди. Нашата цел е да осигурим подкрепа и напътствия през целия процес на кандидатстване и записване.

Персонал на място

Като студент по IES Abroad директно записани в местни ирландски университети, имате достъп до Дъблинския център IES Abroad и персонал, специално посветен на вашите нужди. Нашият персонал на място работи с вас и местната ви институция, за да отговорите на всички въпроси, свързани с академичните изисквания, жилищното настаняване, благосъстоянието и безопасността.

поддържа

Нашите услуги за подкрепа на студенти с директно записване са специално създадени, за да ви помогнат да постигнете целите си в чужбина. Знаем, че ученето в чужбина е приключение, а понякога може да се нуждаете от помощ или просто някой, с когото да говорите - затова нашият персонал е там за вас.

Екскурзии

Въпреки че вашето приключение започва в Дъблин, нашите екскурзии ще ви пренесат извън града, за да откриете културата и традициите на вашата страна домакин. Вие споделяте част от разходите с IES Abroad . Ето няколко възможни дестинации.

Северна Ирландия

3 дни | Есен и пролет

Разгледайте екскурзовод на Белфаст с екскурзовод, посетете Гигантската каузауа (обект на ЮНЕСКО за световно наследство) и разгледайте провинцията на опитната обиколка на Game of Thrones.

Фермата Кауси

1 ден | Есен и пролет

Посетете отворена ферма, където ще имате възможност да опитате ирландски танци, да изпечете традиционен ирландски хляб, да се научите да свирите на ирландски барабан, наречен bodhrán, и да скочите в болото.

Келтски произход на Хелоуин

1 ден | Само падат

Присъединете се към екскурзоводско обслужване на исторически обекти около County Meath, където фестивалът на Samhain (по-известен днес като Хелоуин) възниква преди повече от 2000 години.

Вскидневенвие

Част от това да се почувствате като у дома си в Дъблин правим всичко възможно, за да ви помогнем да се чувствате сигурни и обгрижвани. Независимо дали става въпрос за програма за ориентация, която ви кара да се чувствате подготвени, жилище, което е добре разположено и удобно, или полевите пътувания, които ви отвеждат на места извън пресечената пътека - всички сме за нашите услуги за ученици. Това е само едно от нещата, с които сме известни.

ориентация

Програмата започва с ориентация, която ви запознава с екипа на IES Abroad Dublin, вашите съученици и град Дъблин.

Нашата всеобхватна ориентация

Можете също така да организирате обиколки с екскурзовод около центъра и районите, представляващи интерес за Дъблин, като част от вашата ориентация.

жилище

Искаме да сме сигурни, че най-голямото ви предизвикателство е да решите кои забележителности да видите на първо място или да откриете най-доброто кафене - да не намерите място за живеене, където да се чувствате комфортно. Правим всичко възможно, за да намерим жилища, които отразяват начина, по който местните студенти живеят. Нашата цел е, че когато напуснете Дъблин, ще се почувствате като у дома.

Частна студентска резиденция - Вие живеете в частна студентска резиденция със собствена спалня и баня в рамките на апартамент с четири или пет спални. На живо с други студенти в IES Abroad и споделяйте напълно оборудвана кухня и дневна зона. Предлагат се апартаменти със смесен пол и еднополови апартаменти. Частната студентска резиденция е напълно обзаведена и има WiFi заедно с други удобства. Не са включени ястия.

Извънкласни дейности

Университетски клубове

Докато сте в Дъблин, присъединяването към социален или спортен клуб е чудесен начин да се срещнете с местните студенти. DCU предлага много клубове и общества, които да ви помогнат да се интегрирате в местната култура на кампуса, включително всичко от Астрономическия Клуб до Ultimate Frisbee.

цена

Обмислете тези цени като отправна точка. Препоръчваме ви да се свържете с офиса си в чужбина, за да определите действителните разходи за вас при факторинг на финансова помощ, стипендии, политики за домашно училище и други фактори.

Пролет 2020

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Пролет 2020 $ 12 530 $ 4940 $ 230 $ 17 700

Академична година

термин обучение жилище Застраховка Обща сума
Академична година $ 21 905 $ 8165 $ 455 $ 30 525

Стипендии

Стипендии, специфични за програмата

John Gearen, базиран на нуждите от Дъблин или стипендия за развиващите се региони

До 1000 долара; се присъжда на 2 студенти всяка година.

Джон Герен, член на Съвета на директорите на IES Abroad в продължение на много години и предишен председател на Управителния съвет в продължение на шест години, е водещ адвокат по недвижими имоти и Родос Учен, който участва в множество благотворителни каузи. Г-н Gearen щедро е създал тази стипендия в подкрепа на студенти, които имат интерес да учат в IES Abroad Center в развиващ се регион на света (Аржентина, Чили, Китай, Еквадор, Ирландия, Мароко или Южна Африка).

Д-р Уилям Луис получава стипендия за история или международни отношения

До 1875 долара; присъжда се на 4-6 ученици всяка година.

Тази стипендия е кръстена в чест на д-р Уилям Луис Гейнс, президент на IES Abroad от 1974-1992 г. Д-р Гейнс е посветена на укрепването на IES Abroad е академичен рамка, разширяване на обхвата на IES Abroad места и осигуряване на финансова основа на организацията.

Отворена за студенти по специалности история или международни отношения.

Учене в чужбина стипендия за бъдещи инженери

До 10 000 долара; присъжда се на 6 студенти всяка година.

Стипендията за обучение в чужбина за бъдещи инженери е създадена от анонимен донор, за да насърчи повече студенти по инженерство да имат обогатяващия и променящ живота опит в чужбина.

Нашият център

Дъблинският център IES Abroad заема викторианска сграда от червена тухла, която първоначално е била пощенска станция и е изцяло реновирана. Центърът е на пешеходно разстояние от Свети Стефан Грийн и Тринити Колидж.

Функциите включват:

 • Достъп до високоскоростен интернет, принтер, ксерокс и скенер
 • Студентски салон с учебни бюра
 • 4 лаптопа и 2 настолни компютри
 • Класните стаи
 • Малка библиотека и зона за планиране на пътувания
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Научете повече

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Свиване
Чикаго , Амстердам , Арл , Оукланд , Барселона , Пекин , Берлин , Буенос Айрес , Кейп Таун , Крайстчърч , Дъблин , Фрайбург , Гранада , Лондон , Мадрид , Милан , Нагоя , Нант , Ню Йорк , приятен , Париж , Оксфорд , Кито , Рабат , Рим , Саламанка , Сантяго , Шанхай , Сиена , Сидни , Токио , Пуерто Айора , Виена , Хонг Конг , Пуерто Бакеризо Морено , Кеймбридж + 35 Още По-малко