Драма терапия летен практикум в Израел

Общ преглед

Описание на програмата

Летният практикум за драматична терапия предлага на участниците 120 часа професионално контролиран практикум по драматерапия, включително реални контакти с клиенти, както и напреднали обучения с международно признати преподаватели. В допълнение към предизвикателството да работите в друга култура, практикумът предлага възможност да се срещнете с опитни драматерапевти, работещи в Израел.

Преглед на практикума

Практикумът започва с двудневна ориентация и усъвършенствано обучение в Тел Авив. Участниците получават полев практикум, ръководен от опитен драматерапевт, в който ще работят в малки групи с население (деца, възрастни хора, инвалиди). Практикумът ще се провежда в рамките на 3 седмици, 3 дни в седмицата, общо 5 часа на сесия. Теренната работа включва подготовка, действителен контакт с клиенти в групи и наблюдение на място. Теренните разположения ще се провеждат на различни места в страната. Допълнителен надзор и усъвършенствано обучение се осигуряват веднъж седмично в Тел Авив. Кулминацията на програмата е с два дни интензивно напреднало обучение в Галилея

приемливост

Летният практикум за драматична терапия е отворен за студенти по драматерапия или / и професионалисти, които желаят да придобият полеви опит и обучение за драматична терапия. Практикумът ще предостави възможности за прилагане на знания и умения в уникални културни ситуации и ще повиши и развие професионалната компетентност. Кандидатите трябва да представят доказателства за обучение по драматерапия и да предоставят две препоръчителни писма от акредитирани специалисти. Процесът на кандидатстване ще започне през декември 2019 г. и може да включва лично интервю чрез видеообаждане.

Инструкции за приложение

За да кандидатствате, моля попълнете формуляра за кандидатстване. Не се дължат такси, докато не бъдете приети в сервиза.

плащане

Такса за практикум $ 1750 USD
Регистрационна такса (невъзстановими) $ 100 USD
Life On Strings pixpoetry / Unsplash

Политика за анулиране

Стандартно: „Отмяна на участие до един месец преди първия ден на семинара - 100% възстановяване, (по-малко банкови преводи / такси за кредитна карта и такси за регистрация).

Анулиране на участие до две седмици преди първия ден на семинара - 70% възстановяване (по-малко такси за банков превод / кредитна карта и такси за кандидатстване)

Анулиране на участие по-малко от две седмици преди първия ден на семинара - няма възстановяване. “

Моля, обърнете внимание, че известието за анулиране трябва да бъде изпратено писмено на dtsummerpracticum@telhai.ac.il и одобрено по имейл от екипа на практикума.

Регистрация и плащане - съответната връзка ще бъде изпратена на кандидатите по имейл.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас.

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern ... Научете повече

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern periphery. Свиване