Пише ли вашата страст? Имате ли огромно количество истории за разказване? Тогава тази песен е просто нещо за вас. Ние ще ви помогнем да създадете персонажи и завладяващи истории.

Едногодишната програма предлага интензивен практически опит и академични дисциплини с менторство, което позволява на студента да завърши няколко произведения на изкуството до края на учебната година. Програмата работи добре, за да подготви студентите за обучение по определена дисциплина.

Курсът ви дава интензивен опит без нужда от по-дълъг ангажимент. Курсът ви помага да подобрите своя набор от умения и портфолио, за да кандидатствате уверено за завършване на образователни степени в най-добрите институции в тази област (включително специалности на FAMU).

Продукцията на всички планирани практически упражнения и финалния филм е включена в цената на обучението.

Едногодишният интензивен курс (първоначално Академична програма за подготовка - APP) в FAMU има за цел да предостави на участниците възможност да опознаят и да се запознаят с широката гама от занаяти, професии, изкуства и умения, които включват художественото начинание както на практическо, така и на теоретично ниво.

Курс, базиран на семинар за наставници (до 6 студенти). В семинара студентите работят под ръководството „един на един“ и разработват своите практически задачи.

ТВОРЧЕСКИЯТ ИЗВЪН В КУРСА ЗА ЕКРАНИРАНЕ:

  • Малки задачи през годината и участие в проекти на други
  • Готов сценарий за късометражен филм до 25 минути.
  • Курсът обхваща писането на филми и телевизия

Сертификация:

Всички студенти ще получат препис от завършени курсове в съответствие с Европейската система за трансфер на кредити (ECTS). Тези кредити се приемат от и могат да бъдат прехвърляни към университети, академии и висши учебни заведения по цял свят.

Всички студенти, които успешно изпълняват изискванията на учебния план, ще получат сертификат от FAMU.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 7 курсове в FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague »

Последна актуализация Октомври 19, 2019
Този курс е Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2020