Едноседмичен курс за улично облекло и култура за спад на марката

Общ преглед

Описание на програмата

Този едноседмичен интензивен курс предлага вълнуваща възможност за придобиване на представа и знания за това как уличното облекло е придобило своето важно място в модната индустрия за търговия на дребно.

Пазарът се разраства с бързи темпове през последните години, като уличното облекло също се премества в луксозното пространство. Наскоро Bain & Company изчисли, че пазарът до 2025 г. ще струва 425 милиарда долара в световен мащаб, следователно възможности за този пазар има за вземане; но как да стигнете до тези възможности? И след като ги вземете, какво правите? Разберете как да идентифицирате клиента си, как пазарува и как да създадете колекция, която ще създаде свръх и ще спечели доверие.

Програмата включва лекции, семинари, семинари за решаване на проблеми и казуси, обхващащи следните теми:

 • Преглед на историята на уличното облекло;
 • Еволюцията на уличното облекло в луксозния пазар;
 • Стайлинг стил;
 • Въведение в креативното бизнес планиране;
 • Поведение на потребителите и клиента на уличното облекло;
 • Брандиране и разработване на марка за улично облекло;
 • Създаване на изпъкнала колекция улично облекло;
 • Използване на социални медии за стартиране и изграждане на марка;
 • Марка колаборации и култура на спад.

Със сесии, проведени от професионалисти от индустрията, гост-лектори и академични експерти.

Независимо дали се стремите да създадете своя собствена марка, искате да работите за марка, или се интересувате от стайлинг или дизайн, или просто огромен любител на уличното облекло, този курс е за вас.

С един поглед

 • Продължителност: 1 седмица
 • Местоположение: Сохо, Лондон
 • Обща такса за курс: 894 £ (с ДДС)
 • Дати на курса: 14 - 18 септември 2020 г.

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Допълнителна информация

На всеки курс има 24 места, като всяко място се разпределя на базата на първо дошъл, за първи път. Моля, обърнете внимание, че вашето място не е потвърдено, докато не получим пълната такса за предварително обучение.

Преди да резервирате, моля, уверете се, че сте прочели нашите Общи условия, включително нашата политика за анулиране и възстановяване на средства.

Студентите могат да очакват да посещават клас от понеделник до петък, от 10 до 17 часа.

Вашият кампус

Condé Nast College е разположен в съвременна сграда в сърцето на Сохо, лондонския творчески и културен център. Районът е дом на многобройни филмови, модни и медийни къщи, предоставящи ненадминати възможности за професионални мрежови и културни изживявания. Колежът е на 10 минути пеша от централата на Condé Nast International, както и от Vogue House, които нашите студенти посещават като част от излагането им на професионалния свят.

Кой преподава в Condé Nast College of Fashion & Design?

По време на курса ще бъдете обучавани от редица наши преподаватели, както и от гости от индустрията и гостуващи лектори.

Водещ на курса - Лиза Ман

Lisa е награден академик с 14-годишен опит в преподаването на модни курсове на BA и MA в редица британски университети. Притежава първокласна бакалавърска степен по промоция на модата и магистърска степен по креативна практика. Специализираните теми на Lisa включват моден бизнес, мениджмънт / маркетинг, брандиране, иновации на дребно, предприемачество и креативно начинание.

Лиза е основател на Re: И така, първото в историята постоянно предприятие за продажба на дребно за студенти във Великобритания. Тя беше отличена с наградата за образователни предприемачи във Великобритания за висше образование и наградата BCSC Purple Pip за сътрудничество в общността и тя продължава да е отворена и търгува и днес.

В момента Lisa изследва докторска степен за опита на нововъзникващите дизайнери в модната индустрия.

Критерии за прием и влизане

Изисквания за вход

Няма официални изисквания за влизане, но кандидатите трябва да са навършили 18 години до началото на курса и да владеят добре английски език.

Изисквания на английски език

За този курс няма официални изисквания по английски език. Ако обаче сте студент извън Обединеното кралство и английският език не е първият ви език, препоръчваме ви да имате академична IELTS оценка 5,5 или да можете да използвате английски на това ниво, преди да започнете обучението си. Ваша е отговорността да гарантирате, че ще можете да участвате пълноценно в квалификация, предоставена и оценена на английски език.

Как да кандидатствам

Можете да кандидатствате чрез формуляра за кандидатстване на нашия уебсайт.

Няма срокове за кандидатстване, обаче, местата се разпределят на принципа „първо дошъл, първо обслужван“.


Ако сте приети на курса, ще бъдете задължени да заплатите пълната такса предварително, за да си осигурите мястото.

Кариера в модата

Работоспособността и подготовката за индустрията са в основата на всички наши курсове. Нашата цел е ефективно да подготвим нашите завършители за успешна кариера в модата, медиите и по-широките креативни индустрии.

Колежът за мода и дизайн Condé Nast предлага несравними индустриални връзки и партньорства с марката, за да позволи на студентите да се ангажират широко с професионалния свят, преди да завършат висше образование. Работен опит и възможности за стаж се предлагат на нашите студенти на конкурентна основа.

Колежът предлага широка кариерна подкрепа и прави подходящи въведения и препоръки за нашите студенти с индивидуални срещи и чрез нашата серия от говорители в бранша - минали лектори са включили Виктория Бекъм и Едуард Енинифул.

Нашият екип в кариерата е в състояние да съветва студентите за по-нататъшно обучение, възможности за заетост, стаж, стажове и подходящи проекти, предлагайки професионална услуга, съобразена с индивидуалните таланти, умения, стремежи и нужди.

Нашите съветници по кариера провеждат семинари по писане на CV, представяне на портфолио, умения за търсене на работа и техники за интервю, а ние подкрепяме нашите възпитаници далеч след завършването им.

Моля, обърнете внимание, че кариерното ориентиране и подкрепата на възпитаниците не се предлагат за нашите летни, едноседмични или уикендни курсове, но ние предлагаме кариерни семинари и общи съвети.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Научете повече

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Свиване