Завършила степен по цифрова стратегия

Общ преглед

Описание на програмата

Движеща цифрова трансформация

Водете стратегията на вашата организация в бъдещето в разрушителна и силно конкурентна бизнес среда. Дипломната степен по дигитална стратегия е програма за професионалисти, които искат да управляват и изпълняват проекти за дигитална трансформация, за да решат нуждите на своята компания.

Формат Непълно работно време
Продължителност Една година
Местоположение Монтерей
Програмен прием Януари
Език Испански

Въздействаща възможност

Цифровата трансформация вече не е идея за бъдещето, а ключов елемент на успеха в нашия бизнес свят. Участвайте в интензивно преживяване, което ще ви накара да добавите стойност и да решите предизвикателствата на тази нова ера.

Обградете се с експерти

Развийте новите си технически умения с експертите от Инженерното училище в Tecnológico de Monterrey, едно от най-добрите инженерни училища в Мексико, докато усъвършенствате бизнес проницателността си с EGADE Business School , първото бизнес училище в Латинска Америка.

Увлекателна учебна програма

Научете как да подобрите потребителското изживяване, да увеличите оперативната ефективност, да намалите разходите и да подобрите производителността на вашата организация чрез многото инструменти и канали от индустрията 4.0, предназначени да оптимизират резултатите.

Добавете към вашия опит в области като финанси, маркетинг, търговия на дребно или операции с възможността да ръководите проекти в областта на науката за данни и анализи, които подкрепят целите на вашата организация.

Получете опит и престиж от реалния свят

Изпробвайте новите си умения и знания. Тази програма се основава на модел за учене с опит, който ще ви позволи да приложите различни решения чрез шест специализирани лаборатории и цялостен проект.

Утвърдете се като експерт в дигиталната стратегия. Като част от вашия опит можете да се възползвате от възможността да получите сертификат от компании от първо ниво в дигиталния свят.

Мащабирайте своя опит

Като част от магистърска степен по дигитална стратегия имате възможност да придобиете втора степен по бизнес анализ. Присъединявайки се към магистър по бизнес анализ, вие ще задълбочите познанията си за анализ на данни, прилагани към бизнес средата.

Научете повече за изискванията за прием

Приемът за тази програма е силно конкурентен. Приемната комисия преглежда внимателно всяко заявление, като разглежда всеки количествен и качествен аспект от професионалния и академичния опит на кандидата и ще оцени потенциала за академичен успех и професионален растеж. Ние търсим завършени кандидати, които имат потенциала да развият уменията и нагласата да ръководят бизнеса, като включат иновациите в своята дигитална стратегия.

Изисквания за прием

Професионален опит Не е задължително
Възрастова група 22 - 53
Образование Завършили колеж
Минимални / средни резултати от теста 550/600 PAEP (или еквивалент на GMAT / GRE / изпълнителна оценка)
Език Изпит за владеене на английски език (TOEFL, IBT или еквивалентен)
Допълнителни изисквания
  • Формуляр за кандидатстване
  • Резултат от теста за прием (PAEP или еквивалент)
  • Две професионални препоръки
  • Актуализирана биография
  • Официална документация
  • Сертификат за владеене на английски език (TOEFL или еквивалент)
  • Декларация за целта
  • Интервю с програмния директор или преподавател
Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Научете повече

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Свиване
Мексико сити , Монтерей , Гуадалахара , Сантяго де Керетаро , Лима + 4 Още По-малко