Завършил диплома по природозащитни изследвания

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Дипломирането на дипломите за опазване на дипломите е интензивен едногодишен курс за преобразуване, който има за цел да даде възможност на завършилите студенти от несъхранен произход да развиват своите знания и умения.

Студентите имат възможност да получат достъп до редица аналитично оборудване и да се учат от практикуващи с богат опит. Те също могат да се възползват от силните връзки на екипа с музеите, професионалните органи и агенциите за наследство.

По време на този курс от студентите се очаква да изработят свои собствени портфейли от специализирани рисунки и фотографии и да имат шанса да развият технически умения за обработката на исторически обекти. Студентите ще бъдат насърчавани да се възползват от възможностите да се включат в проекти на живо.

Изследователски области, проекти и теми

Центърът за опазване и културно наследство на University of Lincoln е създаден през 2011 г., за да координира академичните изследователски дейности в областта на опазването, историята и науката във връзка със сектора на наследството.

Членовете споделят интерес към историческата материална култура и нейното опазване и анализ. Те имат достъп до научнообосновани методологии за анализ на материали и до историческата експертиза, необходима за формулиране на значението на този анализ. Членовете работят с музейния сектор като консерватори, уредници и консултанти.

Изследователските теми на групата включват архитектурни изследвания на боите, културна история, както и исторически и древни материали.

124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpgLizzie George / Unsplash

Как учиш

Студентите имат достъп до голямо разнообразие от исторически материали и могат да се съсредоточат върху лечебното им лечение и превантивната консервация.

Съставът и преподаването на курса са различни за всеки модул и могат да включват лекции, семинари, семинари, независими проучвания, практическа работа в лаборатории за опазване, научни изследвания и обучение едно към едно.

Часове за връзка и независимо изследване

Седмичните часове за контакт по тази програма могат да варират в зависимост от отделните модули и етапа на изследването. Следдипломното проучване включва значителен дял от независими изследвания, изследване на материала, обхванат от лекции и семинари. Като общо ръководство, за всеки час в час се очаква учениците да прекарат поне два-три часа в независимо проучване. За по-подробна информация се свържете с ръководителя на програмата.

модули

Ниво 3

  • Приложни практически умения (основни).
  • Процеси на консервация (ядро).
  • Наука за опазване (ядро).
  • Теория за опазване (ядро).
  • Техники на документация (основни).
  • Превантивна консервация (ядро).

† Някои курсове могат да предлагат допълнителни модули. Наличието на незадължителни модули може да варира от година на година и ще бъде предмет на минимален брой ученици, които се постигат. Това означава, че наличието на специфични незадължителни модули не може да бъде гарантирано. Изборът на модули по избор може също да бъде повлиян от наличността на персонала.

Как се оценявате

Методи за оценка

Студентите от този курс могат да бъдат оценявани чрез курсова работа, състояща се от презентация, есе, тест за напредък, доклади, практическа работа и портфейли от рисунки и снимки.

Обратна връзка за оценката

Политиката на University of Lincoln относно обратната връзка с оценката има за цел да гарантира, че академичните среди ще ви върнат незабавно оценките на курсовете - обикновено в рамките на 15 работни дни след датата на подаване.

Изисквания за влизане 2020-21

Степен на отличие във всяка дисциплина или еквивалентен професионален опит.

Задокеанските студенти ще трябва да демонстрират владеене на английски език, еквивалентно на IELTS 6.0 като цяло, с минимум 5,5 във всеки елемент.

Ако не отговаряте на горните изисквания на IELTS, може да имате възможност да участвате в един от нашите курсове по английски и академични учебни умения преди сесията. Тези специализирани курсове са предназначени да помогнат на студентите да отговорят на изискванията на английски език по предвидената от тях програма за обучение.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Свиване