Завършил сертификат за 3D анимация и дизайн на знаци

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Героите са сърцето на всяка игра, видео или маркетингова кампания. Те също са в центъра на вашия интерес към 3D анимацията. Доведи героите си до живот. Накарайте ги да дишат. Дайте им личност.

С програмата за 3D анимация и дизайн на символи, вие ще усъвършенствате предишните си мултимедийни умения в ценен и търсен умения на пазара на труда. Ще анимирате вашите идеи за игрални двигатели / разработки чрез живото рисуване и изготвяне на сценарии, 3D моделиране, картографиране на текстури и осветление, дизайн на символи, видео редактиране и създаване на аудио ефекти.

Ще развиете творческите си концепции със съмишленици и творчески съученици. Ще планирате и управлявате проекти. С всяка стъпка от програмата ще видите как идеите и мечтите ви оживяват.

Ще бъдете подготвени да работите като 3D аниматор, дизайнер на герои, изпълнител на изкуства, сценарист и дизайнер на нива за филмовите, видео, анимационните и игралните индустрии. Вашите умения ще ви помогнат да заемате работни места в компании, които създават телевизионни реклами, индустриални и търговски видеоклипове и образователни материали. Какво ще кажете за архитектура или проекти и промоции за недвижими имоти? Тези дни, вашите умения ще ви отведе до безкрайни места.

Вашата способност да създавате герои, докато подхранвате любовта си към дизайна, е първата стъпка. Взимането на тези страсти в динамичния сектор на медийните технологии ще бъде вашата съдба.

Изисквания за прием

Колеж на диплома или диплома за висше образование или сертификат за завършил колеж в:

 • Мултимедийно проектиране и производство ИЛИ
 • Дизайн и производство на интерактивни медии ИЛИ
 • Интерактивен медиен дизайн ИЛИ
 • Визуални изкуства ИЛИ
 • Излъчване - телевизия ИЛИ
 • Специалист по интерактивни медии ИЛИ
 • Разширена мултимедия ИЛИ
 • Излъчвана телевизия - цифрова постпродукция ИЛИ
 • Разширено филмово ИЗЛОЖЕНИЕ
 • Визуални ефекти и редактиране на съвременни медии ИЛИ
 • Графичен дизайн
  ИЛИ
  Степен по изобразително изкуство, медии или дизайн
  ИЛИ
  Еквивалентна квалификация от друга институция според преценката на Колежа
  ИЛИ
  Комбинация от подходящо образование и трудов опит в свързана област, преценена от Колежа за еквивалентна на горното и попълване на портфолио *

  Забележка:
  * Представянето на портфолиото е необходимо за демонстриране на творчески и технически способности (всяка комбинация от графичен дизайн, печат, традиционна и цифрова илюстрация, 3D компютърна работа, рисуване на живот и т.н.)

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Препоръчителна академична подготовка

 • Силно се препоръчва студентите да имат предишно образование или обучение по визуални изкуства.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.
 4. Оценка на уменията на кандидата, определени за програмата, въз основа на портфейл *.

курсове

3D анимация и дизайн на символите - 2019/2020
Ниво 1

Кариерни възможности

Завършилите тази програма ще бъдат подготвени да работят като 3D аниматори, дизайнери на герои, артисти за ефекти, художници по сценарии и дизайнери на ниво филмова, видео, анимационна и игрална индустрия. Те също така ще бъдат добре подготвени да работят за компании, които създават телевизионни реклами, индустриални и търговски видеоклипове и образователни материали.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко