Завършил сертификат по архитектура на бизнес и информационни системи

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Тази програма е достъпна за чуждестранни студенти само за 2019/20.

Тази двугодишна програма (четири семестъра) е предназначена за международни висшисти с висше академично образование, които се нуждаят от допълнителни знания в областта на информационните технологии и компютърните системи.

Първата година ще се съсредоточи върху практиките и уменията, които в момента се използват в подкрепа на ИТ инфраструктурата. Втората година ще разшири уменията в мрежовите операционни системи и сигурността, научени през първата година чрез добавяне на компоненти за архитектура на системи и решения като старши приложения на тези курсове.

Тази програма ще бъде предложена в новия London Campus на Fanshawe, започващ през септември 2019 година.

Изисквания за прием

 • Дву- или тригодишна диплома за висше образование или степен
  ИЛИ
  Една приемлива комбинация от свързан професионален опит и образование след средното образование, преценено от колегията като еквивалентно на горепосоченото *

Забележка:
* От кандидатите може да се изисква да представят автобиография и мотивационно писмо, което включва подробности за трудовия опит.

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.

курсове

Архитектура на бизнес и информационни системи-2019/2020
Ниво 1

Резиденция на програмата

Студентите трябва да попълнят минимум 22 кредита в програмата на Fanshawe, за да изпълнят изискването за резидентство по програмата и да завършат тази програма.

Кариерни възможности

Завършилите програмата за архитектура на бизнес и информационни системи биха могли да работят в областта на компютърната поддръжка като техник по компютърни мрежи, анализатор на информационни системи или компютърен инженер. Те са наети от производители на компютърен и телекомуникационен хардуер, от инженерингови, производствени и телекомуникационни фирми, в консултантски фирми за информационни технологии, от правителствени, образователни и изследователски институции и в звена за информационни технологии в частния и публичния сектор.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко