Преглед

В съвременния свят, където институциите, предприятията и корпорациите общуват на различни платформи, познатият комуникатор е най-ценен актив. С програмата „Корпоративни комуникации и връзки с обществеността“ ще изградите диплома със специални умения, които ще направят вашите кариерни стремежи реалност.

Ще усъвършенствате уменията си за писане и представяне, ще научите най-новите техники за публикуване и уеб дизайн и станете експерти в работата с обществените отношения, комуникациите и етичните въпроси, с които се сблъскват организациите всеки ден. По време на програмата ще осъществявате бизнес контакти чрез професионални асоциации и ще завършите курсовата работа с фокус в общността. Също така ще придобиете безценно преживяване чрез поставяне на място във втория срок.

Когато се дипломирате, ще бъдете готови да поставите новите си умения за работа във всяка индустрия, с свят на възможности за кариера в области като корпоративни комуникации, връзки с обществеността, специални събития или корпоративно обучение, в частния или публичния сектор , и още много.

Изисквания за прием - 2019/2020

Дву- или тригодишна диплома за висше образование или степен
(Забележка: минимална средна стойност „C“ или кумулативна 2.5 GPA)
ИЛИ
Професионалната подготовка и опитът, преценени от колегията като еквивалентни на горепосоченото
И Успешно завършване на допълнителна оценка (Забележка: минимална степен от 60% се изисква в допълнение към една от горните)

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Академичен поток от 12 клас или университетски поток английски кредит от средно училище в Онтарио, или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) с минимален резултат 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за тест за интернет (iBT), с резултати от тестове през последните две години
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Канадски Академичен Английски Език (CAEL) тест с общ резултат 70 без оценка по-малка от 60 във всеки от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години
 • Пиърсън тест на английски академичен (PTE) с минимален резултат от 59, с резултати от тестове през последните две години
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с обща оценка по английска скала в Кеймбридж от 176 без никакво езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестове през последните две години
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години
 • Студенти на Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална степен от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ESL4 / GAP5 ниво 10

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (след тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на принципа „първи дошъл, първи обслужен, докато програмата не е пълна“)
 3. Постигане на изискванията за прием

курсове

Връзки с обществеността ý Корпоративни комуникации-2019/2020

Кариерни възможностиНашите възпитаници са добре подготвени за вълнуващия свят на комуникациите и връзките с обществеността. Завършилите обучение работят в сферата на здравеопазването, финансите, образованието, изкуствата и забавленията, спорта, производството, правителството и нестопанските организации. Работейки като професионалисти в комуникацията, техните роли могат да включват писане, изследване, връзки с медиите, социални медии, връзки с правителството, комуникация при кризи, планиране на събития, набиране на средства, връзки с общността, стратегическо планиране на комуникацията и маркетинг.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 36 курсове в Fanshawe College »

Последна актуализация Юли 9, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Ян. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
7,375 CAD
Такса за обучение в Канада: $ 2,036.98 Международна такса за обучение: $ 7,375.00
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2019

Ян. 2020