Завършил сертификат по връзки с обществеността - корпоративни комуникации

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

В съвременния свят, където институциите, предприятията и корпорациите общуват на различни платформи, познатият комуникатор е най-ценен актив. С програмата „Корпоративни комуникации и връзки с обществеността“ ще изградите диплома със специални умения, които ще направят вашите кариерни стремежи реалност.

Ще усъвършенствате уменията си за писане и представяне, ще научите най-новите техники за публикуване и уеб дизайн и станете експерти в работата с обществените отношения, комуникациите и етичните въпроси, с които се сблъскват организациите всеки ден. По време на програмата ще осъществявате бизнес контакти чрез професионални асоциации и ще завършите курсовата работа с фокус в общността. Също така ще придобиете безценно преживяване чрез поставяне на място във втория срок.

Когато завършите висше образование, ще бъдете готови да поставите новите си умения за работа в почти всяка индустрия, със свят от възможности за кариера в области като корпоративни комуникации, връзки с обществеността, специални събития или корпоративно обучение, в частни или публични сектори и много други.

Изисквания за прием - 2019/2020

 • Дву- или тригодишна диплома за колеж или степен
  (Забележка: минимален „С“ среден или кумулативен 2,5 GPA)
  ИЛИ
  Професионален опит и опит, преценен от Колежа, за еквивалентен на горното и
 • Успешно завършване на допълнителна оценка (Забележка: минимум 60% се изисква в допълнение към едно от горните)

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.

курсове

Връзки с обществеността ý Корпоративни комуникации-2019/2020

Кариерни възможностиНашите възпитаници са добре подготвени за вълнуващия свят на комуникациите и връзките с обществеността. Завършилите обучение работят в сферата на здравеопазването, финансите, образованието, изкуствата и забавленията, спорта, производството, правителството и нестопанските организации. Работейки като професионалисти в комуникацията, техните роли могат да включват писане, изследване, връзки с медиите, социални медии, връзки с правителството, комуникация при кризи, планиране на събития, набиране на средства, връзки с общността, стратегическо планиране на комуникацията и маркетинг.

Последна актуализация Септември 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко