Завършил сертификат по приложна аерокосмическа промишленост

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Местоположение: Лондон - летище.

Тази едногодишна програма за сертифициране на Онтарио колеж ще предостави на студентите специализираните знания и умения, необходими за кариера в поддръжката и ремонта на самолети.

Учебната програма е проектирана около стандартизираната система за управление на качеството в аерокосмическата индустрия (AS9100), за да подготви завършилите за работна среда, която се придържа към изискванията на системата.

Практическите елементи на аерокосмическите производствени умения, готовността за работа и околната среда, системите за управление на безопасността, обработката на материалите и инструменталната екипировка ще бъдат в центъра на този сертификат. Програмата ще бъде представена във формат лице в лице (уеб-поддръжка).

Изисквания за прием

Един от:

 • Диплома за колеж в Онтарио, напреднала диплома или специалност по инженерство от акредитирана от канадска инженерна програма или еквивалентна международна степен в областта на инженерството.
  ИЛИ
  Еквивалентна квалификация от друга институция според преценката на Колежа
  ИЛИ
  Приемлива комбинация от подходящо образование и трудов опит в областта на аерокосмическото производство / инженеринг, както е преценено от колежа като еквивалентно *

Забележка:
* От кандидатите може да се изисква да представят автобиография и мотивационно писмо, което включва подробности за трудовия опит.

Изисквания за английски език

Кандидатите, чийто първи език не е английски, ще трябва да демонстрират владеене на английски език по един от следните методи:

 • Кредитен курс от 12 клас или английски университет поток от средно училище в Онтарио или еквивалент, в зависимост от изискванията за прием на програмата.
 • Тест за английски като чужд език (TOEFL) тест с минимална оценка 570 за тест на хартиен носител (PBT) или 88 за интернет базирания тест (iBT), с резултати от тестовете през последните две години.
 • Международна система за тестване на английски език (IELTS) Академичен тест с общ резултат 6,5 без оценка по-малка от 6,0 във всяка от четирите групи, с резултати от тестове през последните две години. Изисквания към програмата SDS.
 • Тест за канадски академичен английски език (CAEL) с общ резултат 70, без резултат по-малък от 60, в която и да е от четирите ленти, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Pearson Test of English Academic (PTE) с минимална оценка 59, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Тест по английски език в Кеймбридж (FCE / CAE / CPE) с общ резултат по скалата на английски език в Кеймбридж от 176, без езиково умение по-малко от 169, с резултати от тестовете през последните две години.
 • Оценка на английски език (ELE) в Fanshawe College с минимален резултат от 75% във всички раздели на теста, с резултати от тестове през последните две години.
 • Студенти от Fanshawe College ESL4 / GAP5: Минимална оценка от 80% в ESL4 / GAP5 ниво 9 или 75% в ниво ESL4 / GAP5 ниво 10.

Критерии за избор на кандидатКогато броят на допустимите кандидати надвишава наличните места в програмата, критериите за подбор на кандидатите ще бъдат:

 1. Предпочитание за постоянни жители на Онтарио.
 2. Получаване на заявление до 1 февруари (След тази дата, Fanshawe College ще разглежда кандидатите на базата на първо дошъл, за първи път, докато програмата не бъде изпълнена).
 3. Постижение в изискванията за прием.

курсовеApplied Aerospace Manufacturing-2019/2020

Ниво 1

Резиденция на програмата

Студентите трябва да попълнят минимум 10 кредита в тази програма в Fanshawe College да изпълнят изискването за резидентство по програмата и да завършат тази програма

Кариерни възможности

Завършилите тази програма ще бъдат подготвени за кариера в аерокосмическата индустрия за работни места, изискващи умения за поддръжка и ремонт на самолети.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including ... Научете повече

Fanshawe College is a large, publicly-funded College located in London, Ontario, Canada – approximately a two-hour drive from Toronto and Niagara Falls. There are 21,000 full-time students, including more than 6,000 international students from 97 different countries. Свиване
Лондон , Симкоу , Свети Тома , Woodstock + 3 Още По-малко