Интензивна английска програма

Общ преглед

Описание на програмата

Интензивната английска програма предоставя качествено английско обучение, ориентирано към Христос, за международни студенти в подготовка за постъпване Dallas Baptist University магистърски и дипломни програми на Dallas Baptist University в Dallas Baptist University и за други лични цели на традиционните възрастни и възрастни студенти, за да се създадат служебни лидери, които имат способността да интегрират вярата и учене чрез съответните им призования.

Интензивната английска програма (IEP) е идеалният начин да научите английски език и да се подготвите за образование на университетско ниво в САЩ. Интензивната програма по английски език предлага целодневно обучение от професионални, висококвалифицирани преподаватели, които са местни английски. Вашите комуникационни умения значително ще се подобрят и ще развиете по-добри умения за изучаване и изследователска дейност. Предлага се и безплатна програма за обучение, която ще ви даде индивидуалната помощ, необходима, за да успеете още по-бързо! Интензивната английска програма включва и чести културни екскурзии и посещения на американски домове, което ще ви помогне да научите повече за американската култура. След успешно завършване на Интензивната програма по английски език, вие ще имате право да се запишете в академични часове в DBU, без да изпитвате изпитите TOEFL или IELTS.

Предимства от обучението в Интензивната английска програма:

  • Малки, целогодишни часове, предлагани в осемседмичен срок.
  • Три часа академичен кредит на семестър, включени в цената на IEP.
  • Основни, междинни и напреднали нива.
  • Не са необходими TOEFL или IELTS.

Акредитиран от CEA

Интензивната английска програма за Dallas Baptist University е акредитирана от Комисията за акредитация на програма за английски език за периода август 2017 г. до август 2021 г. и се съгласява да поддържа стандартите на CEA за програми и институции на английски език. CEA е признат от американския министър на образованието като национално призната акредитираща агенция за програми и институции на английски език в САЩ

Комисията за акредитация на английски език (CEA) изисква всички акредитирани програми, включително Интензивната програма за английски Dallas Baptist University , да поддържат съответствие със стандартите на CEA.

PDPics / Pixabay

обучение

Това са текущите тарифи за интензивната английска програма в Dallas Baptist University в Dallas Baptist University . Цените са предвидени за 8-седмичната сесия, а също и 16-седмичната.

-

8 седмици (една сесия)

16 седмици (две сесии)

Обучение и такси

$ 4500

$ 8000

Корпус и храна на DBU

$ 2500

$ 4500

Здравна осигуровка

$ 600

$ 600

Обща сума

$ 7600

$ 13 100

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Свиване