Интензивни курсове по английски език

Общ преглед

Описание на програмата

Няма заместител за изучаването на английски, потопен в езика и културата!

Интензивната английска програма на Pittsburg State University осигурява разнообразие от специфични езикови и културни услуги на международни студенти. Основните цели на IEP са да повиши нивото на английски език на студентите чрез качествено обучение в класната стая и да подготви студентите да продължат своите програми за академична степен в Pittsburg State University . Освен това IEP се стреми да предостави на студентите възможности да изживеят и да научат за американската култура.

Интензивната английска програма (IEP) е програма на пълен работен ден, включваща два семестъра от 15 седмици (есен и пролет) през учебната година и една 9-седмична сесия през лятото. Класовете се предлагат на две нива, средно и напреднало. Студентите прекарват приблизително 18 часа седмично в час, като учат курсове по граматика, четене, слушане / говорене, писане и академична подготовка. Програмата е гъвкава и се полагат всички усилия за удовлетворяване на индивидуалните нужди на студентите.

Успешното завършване на напредналото ниво на интензивната английска програма (курс за академична подготовка) е еквивалент на 79 TOEFL оценка и може да бъде заменено с изискването на TOEFL за много студенти и дипломни програми в Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Ресурси за развитие на умения

Всички студенти от PSU имат безплатен достъп до тези допълнителни английски ресурси за изграждане на умения и услуги за поддръжка:

 • Писане център
 • Партньори за разговор
 • Център за успех на студентите
 • PSU Библиотечни услуги
 • Toastmasters
 • Програма Пит Пал
 • Програма за семейство за приятелство

Културни и езикови дейности

Интензивната английска програма организира дейности всеки семестър, за да помогне на студентите да се запознаят със САЩ и да практикуват вашия английски език. Тези дейности могат да включват празнични тържества, партита, боулинг, екскурзии до музеи, екскурзии до местни забележителности, шопинг екскурзии, пикници и пътувания до голяма столична зона или атракция.

Студентите от IEP могат да използват съоръженията за отдих в PSU, като ракетболни игрища, баскетболни игрища, плувен басейн, център за отдих, фитнес зала и зала с тежести. В допълнение, концерти, спортни събития и други дейности в кампуса са отворени за студенти от IEP.

цена

По-долу са прогнозните разходи за един семестър (есен, пролет или лято) въз основа на учебната 2018/2019 година.

Ставка за нерезидент за един семестър

Такси за обучение $ 6514
Жизнени разходи $ 3889
Здравна осигуровка $ 713
Книги и консумативи $ 500
Ориентация / Съответствие $ 55
Обща сума $ 11 671

Тарифа за резидент за един семестър (студенти Канзас-Парагвай)

Такси за обучение $ 3649
Жизнени разходи $ 3889
Здравна осигуровка $ 713
Книги и консумативи $ 500
Ориентация / Съответствие $ 55
Обща сума $ 8806

стипендия

Интензивната английска програма предлага стипендия до 1000 долара на семестър, докато има финансиране.

План за плащане

Плащането се дължи през първата седмица на часовете. Предлага се план за плащане, за да направите четири месечни вноски през семестъра.

Приложение

Приемът

 • Есенен семестър (август-декември)
 • Пролетен семестър (януари-май)
 • Лятна сесия (юни-юли)

За тези студенти, които искат да посещават IEP само за 8 седмици, можете да се присъедините през януари, март, юни, август или октомври със специално разрешение. Това е само за средното ниво Студентите ще отговарят за цялото съдържание на предходния курс.

Етап 1

Подайте заявление за прием и заплатете таксата за кандидатстване.

 • Заявление за IEP:
  • Онлайн заявление (предпочитано)
  • Приложение за печат PDF
 • Платете таксата за кандидатстване в размер на 60 долара (невъзстановяема)

Стъпка 2

Изпратете следните документи:

 • Заверено банково извлечение или финансова гаранция
 • Формуляр за финансов отчет за подкрепа
 • Формуляр за имейл адрес и такса за изпращане
 • Копие на паспорт (ако има такъв)

Тези документи могат да бъдат изпратени по имейл на i-admit@pittstate.edu.

За условно приемане в академична програма ще трябва също да подадете училищни преписи / академични записи (и преводи на английски език).

Стъпка 3

Вземете онлайн теста за английски език Duolingo за предварително оценяване.

Моля, вземете този онлайн тест от всеки компютър с интернет достъп, уеб камера и микрофон / високоговорители. Тестът може да се направи по всяко време и да ви отнеме около 45 минути. Резултатите от теста ще бъдат изпратени на PSU след 48 часа. Изберете Pittsburg State University когато се регистрирате за теста. Цената е 49 долара. След като пристигнете в PSU и се регистрирате в IEP, тестовата такса от $ 49 ще ви бъде възстановена под формата на отказ от обучение с доказателство за получаване.

Можете също да изпратите TOEFL, IELTS или PTE оценка само за целите на предварителната оценка.

Изисквания за прием на IEP

 • Кандидатите трябва да са завършили гимназия, за да бъдат приети в IEP.
 • За условен прием кандидатите трябва да отговарят на изискванията за прием в академичната програма. Необходимо е само едно приложение. Моля, завършете процеса на кандидатстване за завършен или завършил кандидат за условен прием.
Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Свиване