Как да управлявате парите си

Общ преглед

Описание на програмата

Как да управлявате парите си

Това е двудневен курс, който ще научи участниците на различен начин да управляват парите си и ползите, които можете да получите от това.

Независимо дали търсите следващото най-добро нещо, в което да инвестирате, търсите съвет за управление на имоти, имате нужда от оценка за вашата фирма или просто желаете да се подготвите за пенсионно планиране, London School of Business and Finance ще ви предостави всички финансови инструменти имаш нужда.

Нашите преподаватели са известни в тази област и преподават само съвременни знания, за да гарантират, че постигате финансовите си цели. Инвестиции в собствен капитал, управление на богатството, данъчно планиране, така че да извлечете максимума от своите инвестиции, управление на фондове, офшорни активи и изграждане на портфолио са само част от нещата, обхванати от тази програма.

В различни периоди от живота си трябва да накарате парите си да работят по различни начини и има различни стилове на инвестиране, за които ще ви научим, както и работата на различни финансови специалисти, така че можете да получите най-точната информация. Освен това ще научите как да прилагате препоръчителни техники за финансово управление и как да управлявате рисковете, свързани с това. Запишете се за курса днес и се учете с нас в сърцето на централния Лондон. Ние предлагаме истинска платформа за търговия, за да можете да придобиете умения при реалистични условия. Лекторите ще включат и казуси в рамките на часовете, за да подобрят опита на обучението и да го направят по-интерактивен. След успешното завършване на курса ще бъдете много по-уверени в работата си с финансите и ще придобиете нови умения, които да ви помогнат да увеличите значително доходите си. Каквито и да са вашите инвестиционни цели, London Academy of Trading ще ви помогне да стигнете до там.

Изисквания за курса

Изисквания за влизане за всички LAT програми:

  • Попълнен и подписан формуляр за кандидатстване
  • Копие от паспорта / доказателство за самоличност / удостоверение за раждане

Изисквания за влизане във всички LAT програми от две седмици или повече:

  • Сканирано копие на скорошна цветна снимка с размер на паспорта
  • Доказателство за образователни квалификации
  • Доказателство за владеене на английски език, ако е необходимо

Забележка: Всички документи трябва да бъдат предоставени на английски език. Когато документите не са на английски, ще трябва да предоставите и заверен превод на такива документи.

Международни студенти

  • Сканирани копия на вашите дипломи и заверен превод
  • Сканирани копия на вашите заверени преписи
  • Доказателство за владеене на английски език IELTS 5.5 или еквиваленти
  • Кандидатите, които са се обучавали в бакалавърска степен по английски език в страна с мнозинство английски език, могат да предоставят писмо от университета, потвърждавайки това като доказателство за владеенето на английски език.

Всички останали студенти:

  • Минимална квалификация от ниво 3 или интервю с нашия Академичен Декан, Paddy Osborn

Поемане

Всеки месец

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in tradi ... Научете повече

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in trading. The academy is accredited by the British Accreditation Council (BAC), which enables international students to study at LAT in London on Short-Term Study Visas (STSV). As a result, we have taught students from over 60 countries in the last 12 months. Свиване