Китайски летен курс (4 седмици)

Общ преглед

Описание на програмата

Китайски летен курс (4 седмици)

Преглед

Четириседмичният китайски летен курс започва да се регистрира! В момента сме създали нулеви основни класове, първични класове, средни и по-ниски класове, средни и напредничави класове и напреднали класове според китайското ниво на кандидатите.

Продължителност:

 • 3-28 юли 2017 г.
 • 17 юли - 11 август 2017 г.

Сесия: от понеделник до петък. Първи клас: съм 10: 00-12: 00; втори клас: Следобедна 1: 00-2: 00. В 15 часа в режим на обучение в класна стая и четири часа китайски класове култура на седмица.

Този курс е подходящ за:

 • Нито един китайски фондация, хората са готови да започнат да учат китайски;
 • Научих някои основни китайски, ние се надяваме, че чрез преглед на учебната програма и подобряване на хора;
 • Китайците искат бързо надграждане на нивото;
 • Като се има предвид души присъстваха на теста HSK.
Учебни материали

Основните учебните материали, написани от нашите собствени учители, но също така се отнасят за популярността на китайските учебни материали. В момента, ние използваме, наречена "Среща Китай" поредица от учебни материали, насочени към подобряване на нивото на говоримия език учащи, тази серия могат да бъдат закупени от Amazon.

стоя

Настаняване по време на курса, недалеч от класната стая, на пешеходно разстояние. Информация може да бъде видяна в общежитие настаняване и обслужване част от официалния сайт. След като сте избрали място за престой нашия екип се ангажира стая за вас.

Защо да изберете нашата лятна програма?

Увеличение подчертава автобиографията си

Сега, голям брой работодатели и колеж по приема офиси се изисква кандидатите да имат по-добър Putonghua, да се разбере китайската култура може да ви помогне да се открояват в редица търсещите работа.

Съобразени според вашето ниво

Нашата учебна програма се разграничават следните пет различни нива на езикови нива, за да се улесни съдържание на учащи да избирате според реалното им състояние. Всички езикови умения (устни и писмени) се основава на практически принципи, след обучение може да се справи с основно китайското си посещение в Китай, много случаи трябва да живеят, работят и пътуват.

Китай пътуване

Разгледайте тази огромна земя в страната в продължение на проучването, китайското си наистина да ги използвате! Самата Суджоу е магическо място - Вижте, живеещи в Суджоу за повече информация - можете също да участват в екскурзии дейности през уикенда в съседните градове като Шанхай, Ханджоу и Wuxi пътуване. Вземете високоскоростна железопътна от Суджоу в Пекин малко повече от пет часа, заминаващи от летище Shanghai Pudong до Хонг Конг и Тайван, до около два часа.

китайската култура

На всеки две седмици, ние ще организира въвеждащ курс по китайска култура (14:00 -4 пункта), като в този клас ще бъде изложено на различни китайската култура, като бойни изкуства, калиграфия, рязане на хартия, готвене, можете да опитате традиционната китайска облекло, бродерия цех посещение и т.н., ще се получи много забавно.

Знанията и уменията

 • Нашите преподаватели имат дългогодишен опит в преподаването на китайски;
 • Под формата на обучение в малки класове, така че всеки колеж има шанс да практикуват чул;
 • Учителят ще бъде навременна обратна връзка относно изискванията и въпроси на всеки студент;
 • Тук ще научите много практичен китайски знания и умения, за да можете лесно се справят с ежедневните нужди на най-различни поводи.

такса

4 седмици

RMB 6000

Следващите студентите получават не повече от 40% отстъпка:

 • 西交利物浦大学 студент;
 • Китайците са участвали в лятната ни програма, да изберат да се подобри студент отново да учат тук;
 • В предстоящия есенния семестър на 2017 西交利物浦大学 студенти или докторанти;
 • Ливърпулския университет студент, включително Китай за една година програма за обмен на студенти.

Как да кандидатствате

Кандидатите могат да подават заявления за регистрация в системата на онлайн приложение:

1. Кликнете върху горния десен ъгъл на бутона "Кандидатстване"

2. Създайте профил или влезте съществуващ акаунт

3. Попълнете и попълнете онлайн формуляра за кандидатстване

След като успешно сте си създали профил, попълнете информацията формуляр, за да се гарантира точността на информацията, предоставена и своевременност. Качване на необходимите документи до определената форма.

Винаги можете да влезете в профила си, за да видите състоянието на заявление, да качвате навременна подкрепа материал.

Забележка: За курса, започващ на 18 юли, крайният срок за кандидатстване е 30 юни. Ако не е необходимо да кандидатствате за виза за Китай, крайният срок за кандидатстване може да бъде удължен до една седмица преди началото на курса.

За повече информация или имате някакви въпроси, моля свържете се с училище консултиране.

Последна актуализация Дек. 2018

За учебното заведение

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Научете повече

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Свиване