Курсове по английски език

Общ преглед

Описание на програмата

Docklands Academy London предоставя курсове по английски език през цялата година и учениците могат да започнат занятия всеки ден, освен през уикендите и банковите празници, когато сме затворени.

Курсовете по английски език се предоставят по три основни направления:

Общи английски

Нашите уроци по английски език са популярни сред учениците, които търсят курс по английски език за нуждите си във всички области на английския език, включително говорене, слушане, четене, писане, речник и граматика.

Ще ви бъде дадена толкова домашна работа, колкото искате и тест всеки понеделник, за да можете да видите напредъка си.

Също така разполагаме със собствен координатор за развлекателна дейност, Пол, който организира редовни седмични пътувания около забележителностите на Лондон.

Има пет общи нива на английски език: елементарни, предварителни, средни, горни и средни. След успешно завършване на курса, студентите могат да преминат към следващото ниво. Студентите могат да се оттеглят и нови студенти могат да се включат в курса по всяко време.

За повече информация относно нашите Общи английски курсове, моля, следвайте: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/general-english/

Изготвяне на изпит

Подготовка на IELTS

Тези часове са предназначени за студенти, които искат да положат IELTS изпит. Ако планирате да посетите университет или да започнете работа, може да се наложи да получите определен резултат от IELTS. Например, за да завършите бакалавърския курс в университета, имате нужда от 6,0 IELTS оценка във всичките четири части на теста, включително говорене, слушане, четене и писане. Това се разглежда като B2 от Общия европейски рамков референтен документ (CEFR).

Ако планирате да започнете следдипломно обучение, може да се наложи да получите оценка 6.5 или 7.0 в IELTS, която е C1 (CEFR). Много студенти предпочитат да съчетават IELTS в следобедните часове с часовете по общ английски език. По този начин, студентите подобряват доверието и плавността на обучението и практиката в това как да отговорят на IELTS изпитни въпроси. За повече информация, моля, следвайте: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/ielts-preparation/

Подготовка за изпита по Кеймбридж (CAE)

Този клас е предназначен за студенти, които искат да вземат Кеймбридж (английски).

Това е усъвършенствана квалификация на ниво C1 от Общата европейска рамка (CEFR).

CAE се приема от университетите за студенти, желаещи да започнат следдипломно обучение. За повече информация, моля, следвайте: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/cambridge-exam-preparation-cae/

Подготовка за изпита по Кеймбридж (FCE)

Този клас е предназначен за студенти, които искат да получат Cambridge First Certificate на английски език (FCE).

Това е горна междинна квалификация на ниво Б2 от Общата европейска рамка (CEFR).

FCE се приема от университетите за студенти, които желаят да започнат бакалавърски програми. За повече информация, моля, следвайте: href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/cambridge-exam-preparation-fce/

Английски за специфични цели

Тези курсове обикновено са предназначени за академичен английски, бизнес английски и гастрономия. Пълна информация за тези курсове може да се получи чрез href = "https://docklandsacademy.co.uk/dal-courses/english-language/english-for-specific/

Академичен английски

Тези часове са предназначени за студенти, които се нуждаят от английски език, за да учат в университета. Тя включва изучаване на най-често използваните академични думи и специфичен речник на предметите, както се изисква. Ще научите как да слушате и записвате лекции, да пишете академични есета и да правите презентации. Обучават се официални академични писмени конвенции, включително правилно използване на език и изрази, цитиране и препращане на източници.

Бизнес английски

Тези часове са предназначени за студенти, които се нуждаят от английски език за работа в или за бизнес, независимо дали са самостоятелно заети или работят в компания. Тя включва изучаването на най-често използвания език в контекста на бизнеса. Обхванати са редица теми, включително определяне на бизнес цели, планиране на проекти и бизнес, маркетинг, финанси, лидерство и управление. Ще научите как да използвате разнообразни инструменти за управление на бизнеса, като SWOT анализ и диаграма на Гант.

Английски за гастрономия

Тези часове са предназначени за студенти, които се нуждаят от английски език за работа в храни и напитки, като например един от нашите ресторант-партньори. Тя включва изучаването на най-често използвания език в контекста на кетъринга. Обхванати са редица теми, свързани с приготвянето и обслужването на храната. Ще научите как да опишете хранене, меню и ресторант.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Docklands Academy, London (DAL) is a modern English Language and Higher Education Academy close to London’s financial district in Canary Wharf, with students from many countries.

Docklands Academy, London (DAL) is a modern English Language and Higher Education Academy close to London’s financial district in Canary Wharf, with students from many countries. Свиване