СЛЕДВАЩ КУРС: ВЕНИЦА БИЕНАЛЕ РАЗГЛЕДАНИ - ЗА ОПИТА НА СЦЕНАТА

Дати: 7-12 май, 5-10 август или 18-23 ноември 2019 година

класове:

Курсът ви свързва с експерти от пазара на изкуството и ви позволява да изпитате реалността зад биеналето Венеция и паралелните му събития.

Ще откриете изложбата в разговори с художници, куратори, галеристи и, разбира се, екипът на биеналето. Това е структурирано и вдъхновяващо преживяване.

Програмата за май се провежда по време на седмицата за отваряне. Програмата от ноември е планирана през последната седмица, което я превръща в специален опит на Биеналето. Освен сесиите ще посетим Биеналето в Giardini и Arsenale, изложбата Personal Structures и колекцията на Peggy Guggenheim.

Сутрешните класове се провеждат в историческия палацос, разположен в центъра на Венеция. Прекарвате следобеди в посещение на галерии и студиа за дизайн, като имате семинари в града и се запознавате с биеналето Венеция.

Класовете са изключително практични и имат за цел да ви дадат изключителни познания и да ви научат практически умения за кратък период от време.

факултет

Вашите преподаватели са хора, чиято отговорност ги поставя в центъра на съвременния творчески свят. Работата и обсъждането с тях във Венеция е уникално преживяване. Нашият факултет включва творци, архитекти, дизайнери, куратори, галеристи и учени от организации като ArchDaily, Tate Modern, Оксфордския университет, ArkDesK, Unseen, Talking Galleries и Венецианското биенале.

Кой може да кандидатства

Курсът е предназначен за творчески любопитни умове. Куратори, музейни работници и художници, студенти и любители на изкуството са добре дошли. Средно има около 11 националности на група.

ОРГАНИЗАТОР

Европейски културен център Основан през 2002 г., ECC предлага 15-годишен опит в областта на изкуството, архитектурата и дизайна:

  • 4 изложбени двореца във Венеция, Италия
  • 250 000 годишни посетители
  • 11 национални павилиона и официални изложби в биенале на Венеция
  • 65 000 приятели на фондацията
  • Различни архитектурни и художествени проекти в Токио, Амстердам, Ню Йорк и Венеция.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 3 курсове в European Cultural Academy »

Последна актуализация Март 24, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
1 - 2 
Редовно обучение
Price
950 EUR
седмично, двуседмичен курс 1650 евро
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване

European Cultural Academy