Filter
Курсове
Индия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Авиационен мениджмънт курсове в Индия.Намерете онлайн курсове и краткосрочни курсове в Авиационен мениджмънт

Има стотици национално признати професионални квалификации и курсове за обучение от водещите световни доставчици на образование. Цели на курса трябва да доведе до методите на преподаване и студент проценти.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Задочно обучение курсовете Авиационен мениджмънт и краткосрочни курсове в Индия. Съберете цялата информация за онлайн курсове директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиационен мениджмънт, Индия

Avel Flight School

Airline диспечер известен също като Flight Dispatcher или полет операции офицер е един от най-добре платените и вълнуващи работни места в авиационната индустрия. Всяка ав ... [+]

Airline диспечер известен също като Flight Dispatcher или полет операции офицер е един от най-добре платените и вълнуващи работни места в авиационната индустрия. Всяка авиокомпания изисква самолети диспечери точно толкова, колкото пилоти за полетни операции. С Dispatcher Сертификат за FAA Aircraft, възможностите за кариера отворят в света!

След дипломирането от Авел Flight School и придобиване на вашия FAA Aircraft Dispatcher сертификат, вие ще бъдете готови да работят в авиокомпания, споделяне на решения командни с капитан авиокомпания.... [-]

Индия Ченай
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
2 - 4 седмици
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски