Akademichnikursove.com

Курсове по Авиационен мениджмънт в Amman. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Amman

Курсовете по право се предназначават за тези, които имат желание да повишат професионалното си ниво. Курсовете се предлагат в различни форми във вид на онлайн или редовни програми и имат голям избор на специализирани области. Някои от тях включват теория на нормативните актове, търговско право и интелектуална собственост.

Йордания, официално Хашемитско кралство Йордания, е една арабска царство в Близкия изток, на източния бряг на река Йордан, и се простират в историческия район на Палестина

В столицата на Йордания, Аман е известен културен и търговски неговото значение. Този град също е важно поради различни политически причини. Аман има някои добри образователни институции като Университета на Йордания и Perta университет.

Курсове Авиационен мениджмънт в Amman - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Amman. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиационен мениджмънт, Amman Filter

FPO - Курс за офицери за полети

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Кампус Редовно обучение 1 седмица Отворено кандидатстване Йордания Amman

Целта на курса е да запознае участниците с необходимите знания, умения и отношение към исканията / уведомленията за разрешение за полети ефективно и ефективно в съответствие с приложимите национални и международни стандарти и процедури.

Разбира диспечер самолети

Royal Jordanian Air Academy
Кампус Редовно обучение 9 месеца Септември 2019 Йордания Amman

Целта на експедитор игрище Самолет е да се обучават студентите да придобият умения и удовлетворителни демонстрират компетентност в областта на авиацията метеорологични условия, правила, процедури за контрол на въздушното движение, авиационните системи и качеството на работа и планиране на полета.