Akademichnikursove.com

Курсове по Авиационен мениджмънт в Strovolos. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Strovolos

А разбира се, се отнася до специализирана програма за обучение. Това обикновено се осъществява на територията на колежа, но могат да се доставят в момента. Курсовете са популярни за хора, които искат да получат специфични знания в една тема.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Курсове Авиационен мениджмънт в Strovolos - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Strovolos. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиационен мениджмънт, Strovolos Filter

Разбира се в IATA товарни уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Завършилите и притежателите на диплома IATA / FIATA уводна имат всички необходими знания и умения за кариера в сектора на товарните превози. Те са в състояние да вземат мерки и резервации за международен транспорт. Имат способността да се изчисли точните стойности и съответните такси за генерални товари и специални товари. За да се отговори с правилни и полезни съвети към клиентите за превоз на стоки. Накрая може да приключи въздушната товарителница съгласно регламентите и процедурите на IATA.

Разбира се в IATA / FIATA товари уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

IATA / FIATA въвеждащ курс Cargo