Akademichnikursove.com

Курсове Авиационен мениджмънт в Кипър. Научете повече за курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Кипър

Курсовете са академични образователни програми, където преподават квалифицирани преподаватели; те са предназначени да повишат знанията в определена област и осигурят подготовка по съответна дисциплина. Курсовете много се различават в смисъл на обем, съдържание и продължителност на обучението.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Курсове по Авиационен мениджмънт в Кипър - Търсене на курсове и краткосрочни курсове по Авиационен мениджмънт в Кипър. Цялата информация тук!

2 резултата за Авиационен мениджмънт, Кипър Filter

Разбира се в IATA товарни уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

Завършилите и притежателите на диплома IATA / FIATA уводна имат всички необходими знания и умения за кариера в сектора на товарните превози. Те са в състояние да вземат мерки и резервации за международен транспорт. Имат способността да се изчисли точните стойности и съответните такси за генерални товари и специални товари. За да се отговори с правилни и полезни съвети към клиентите за превоз на стоки. Накрая може да приключи въздушната товарителница съгласно регламентите и процедурите на IATA.

Разбира се в IATA / FIATA товари уводна

Airtravel Aviation Academy
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Кипър Strovolos

IATA / FIATA въвеждащ курс Cargo